Paikalliset

Rajamäkeläisen taiteilijapariskunnan töitä esillä Galleria Duetossa

Laura Pohjosen ja Juha Mennan töitä on esillä Helsingissä.

Rajamäkeläisen kuvataiteilijapariskunnan Laura Pohjosen ja Juha Mennan töitä on nyt esillä Helsingissä Galleria Duetossa.

"Herkät tyypit" – grafiikkaa ja veistoksia -näyttely on avoinna 3.3. saakka.

Taidegraafikko Laura Pohjonen yhdistelee teoksissaan enimmäkseen metalligrafiikkaa ja puupiirrosta. Kuvanveistäjä Juha Mennan teosten materiaaleina ovat puu ja pronssi. Pariskunta työstää siis molemmat kylmää metallia ja lämmintä puuta.

– Teostemme aiheet löytyvät tavallisesta elämästä. Hauraus ja voima teoksissa ovat toisiaan kannattelevia teemoja. Ne ovat läsnä muun muassa näissä herkissä tyypeissä: surullinen Batman, pohdiskelevat lapset, joogaajan hutera tasapaino, ihmisperhoset ja läpinäkyvät puut, pariskunta kertoo.

Sekä Pohjonen että Menna ovat valmistuneet Kuvataideakatemiasta ja Taideteollisesta korkeakoulusta. Molemmat kuuluvat Suomen Taiteilijaseuraan ja heidän teoksiaan löytyy useista kokoelmista (esim. Kiasman ja Valtion taidekokoelmat). Pariskunnan näyttelytoiminta on ollut tasaisen aktiivista vuodesta 1998 asti ja he ovat toteuttaneet myös julkisia teoksia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat