Paikalliset

Klaukkalan kevät täynnä huumoria – Jaakko Saariluomaa avaa stand up -kevään

STAND UP Viihteen moniottelija Jaakko Saariluoma avaa Monikkosalin stand up -kevään.

Jaakko Saariluoma avaa Monikon stand up -iltojen kevään.

Aki Rask / Aki-Foto

Nurmijärveläisillä on jälleen mahdollisuus nähdä kevään aikana Klaukkalassa uuden monitoimitalon Monikkosalissa suomalaisia huippukoomikoita, kun Meebu Lahdenpää tuo paikkakunnalle kolme stand up -showta.

Lahdenpään mukaan ohjelmisto on rakennettu mielenkiintoiseksi tuomalla lavalle mahdollisimman erityylisiä koomikoita. Kaikki esitykset ovat K-18.

Kevään avaa näyttelijä, stand up -koomikko, juontaja ja viihteen moniottelija Jaakko Saariluoma, joka nousee Monikkosalin lauteille 15.2.

Saariluoma teki stand up -komiikkaa jo viime vuosituhannen lopulla.

Suomen nopein pää.

– Hänen komiikkansa on nopeatempoista ja suorarytmistä, jopa haastavaa. Jaakon esiintyessä sananvaihto yleisön kanssa on luontevaa, tunnelma on vapautunut ja takarivikin pysyy hereillä. Jaakon esitykset ovat monipuolisia ja ne muuttavat muotoaan tilanteen mukaan, Lahdenpää kuvaa.

Lahdenpään mukaan teatterinäyttämöiltä ja televisiosta monesta ohjelmasta tuttu Saariluoma on monilahjakas osaaja, jolta sujuu tilanteet kuin tilanteet luontevasti pilke silmäkulmassa.

– Saariluoma on varustettu Suomen nopeimmalla päällä mitä tulee yleisön kanssa pelaamiseen. Urheilutermein: Saariluoma on kuin yhdistetyn kilpailija, joka on sekä hyvä mäkihyppääjä että kova hiihtämään.

Saariluoman jälkeen seuraava stand up -show nähdään maaliskuussa 29.3. Silloin lavan valloittaa All Female Panel, viiden stand up -koomikon kollektiivi, jossa vaikuttavat Ida Grönlund, Kaisa Pylkkänen, Eeva Vekki, Saana Peltola ja Anna Rimpelä.

Lahdenpään mukaan All Female Panelin tavoitteena on järjestää hiton hauskoja stand up-iltoja sekä esitellä yleisölle naispuolisia komiikan tekijöitä.

Kevään viimeinen stand up -show Klaukkalassa on taas yhden miehen show, kun 26.4. lavalle saapuu freelance-näyttelijä ja stand up -koomikko Ilari Johansson. Hän on yksi Suomen fyysisimmistä stand up -koomikoista.

– Hän on valmistunut ammattiinsa Copenhagen Comedy School -nimisestä opinahjosta, jossa keskitytään fyysiseen ja komedialliseen työhön. Koulu on jättänyt positiiviset jälkensä Ilarin karismaattiseen lavaesiintymiseen.

Lahdenpää muistuttaa, että Johansson on pysynyt suomalaisen komiikan huipulla vuosikymmeniä.

– Monesta tv-ohjelmasta ja suurilta kiertueilta tutulta Ilarilta ei puutu kokemusta ja näkemystä elämän kummallisista kilometreistä. Särmikäs konkari takoo säästelemättä mielipiteitään menon huimatessa hurjempaakin. Kyytiä saavat tekopyhyys ja oletetut perusarvot. Kaikki saavat oman osuutensa.

Stand up -showt Monikossa

15.2. klo 19 Jaakko Saariluoma, kesto: n. 1,5 h sis. väliajan.

29.3. klo 19 All Female Panel, kesto n. 2 h. sis väliajan.

26.4. klo 19 Ilari Johansson, kesto: n. 1,5 h sis. väliajan

Kaikki esitykset Nurmijärven monitoimitalon Monikkosalissa, osoitteessa Kuntotie 7, 01800 Klaukkala.

Liput ennakkoon lippu.fi tai ovelta tuntia ennen esityksen alkua, mikäli salissa on tilaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat