Paikalliset

Rakkaudesta tanssiin -illassa opiskelijoiden koreografioita

Myös nyky- ja streettanssia sekä balettia.

Rakkaudesta tanssiin -tapahtumassa lavalle nousevat Nurmijärven tanssiopiston opiskelijat.

Johanna Tunkkari

Nurmijärven tanssiopisto tarjoaa tanssin hurmaa kevään korvalla. Rakkaudesta tanssiin - illassa Monikkosalissa nähdään 16. maaliskuuta klo 18 Nurmijärven tanssiopiston kevään 2019 päättötyöt, erikoiskoulutusryhmät sekä street SM-kisaryhmät.

Tanssin laajan oppimäärän opintojen loppupuolella tehdään päättötyö, joka Nurmijärven tanssiopistossa on oppilaan oma koreografia. Syvällisen prosessin aikana opiskelija tutustuu komposition laatimiseen ja työstää päättötyötään yli puoli vuotta.

Prosessin aikana päättötyöläiset ja ohjaajat ovat tavanneet noin kerran kuukaudessa ja sen lisäksi opiskelijat ovat työstäneet koreografioita itsenäisesti. Päättötyöläisten ryhmä on koko prosessin aikana antanut palautetta tanssien etenemisestä toisilleen ja tukeneet toistensa teosten valmistumista.

Ohjaajina tässä prosessissa kuluneen lukuvuoden aikana ovat toimineet tanssinopettajat Taina Ilmarinen ja Tea Vuoti.

Tanssin laajan oppimäärän päättötöitä on tehty Nurmijärven tanssiopistossa jo vuodesta 2003. Vuodesta 2011 päättötyöt ovat pääsääntöisesti olleet oppilaiden omia koreografioita, joita työstäessä oppilas pääsee luomaan tanssillista kokonaisuutta valoja ja puvustusta myöten.

Päättötöitä arvioi Rakkaudesta tanssiin -illassa tanssin ammattilaisista koostuva raati. Opiskelijat saavat päättötyöstään kirjallisen arvioinnin, todistuksen sekä arvosanan.

Rakkaudesta tanssiin -illassa nähdään neljä päättötyötä, jotka ovat tyylilajiltaan showjazzia ja nykytanssia.

Päättötöiden lisäksi esityksessä nähdään Nurmijärven tanssiopiston nykytanssin ja baletin erikoiskoulutusluokat sekä street SM-kisaryhmät.

Rakkaudesta tanssiin 16.3. klo 18 Monikosalissa (Kuntotie 7 Klaukkala). Esitys kestää noin tunnin. Ei väliaikaa. Liput www.lippu.fi tai tuntia ennen ovelta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat