Paikallisurheilu

Merenneidot valloittavat jäähallin – Taitoluistelijoiden kevätnäytöksessä liki 200 luistelijaa

Merihelmi ystävineen valmiina seikkailuun. Ylärivissä Tuuli Järvinen, Iiris Arola, Emilia Järvinen ja Liinu Lähteenmäki. Edessä Anni Vuorikallas ja Aada Leskelä.

Kaisa Sainio

Lauantaina 30. maaliskuuta on oiva mahdollisuus sukeltaa merenalaiseen maailmaan ja osaksi Merihelmi-merenneidon ja hänen sisarusparvensa vauhdikkaita seikkailuja. Nurmijärven Taitoluistelijat esittävät silloin kauden 2018–2019 huipennuksena Merenneito ja aaltojen salaisuus -kevätnäytöksen, jossa esiintyvät kaikki seuran liki 200 taitoluistelijaa.

Kevätnäytös on Nurmijärven Taitoluistelijoiden kauden päätapahtuma, jota rakennetaan suurella sydämellä ja talkoovoimin.

– On ihanaa nähdä jäällä luistelijoita aina 2–3-vuotiaista alkaen ottamassa ensimmäisiä askeleitaan ja potkujaan esittävän taiteen maailmassa, kertoo näytösvalmisteluja ensimmäistä kertaa vetävä Sari Niskavaara.

– Tänä vuonna ihanat luistelukoululaisemme esiintyvät näytöksessä kissanpentuina ja näytösharjoittelut etenevät hienosti. Uskon, että jäällä tullaan näkemään valloittava ryhmä vilkkaita kissanpentuja, jotka hurmaavat yleisön, Niskavaara iloitsee.

Merihelmi-merenneitoa näytöksessä esittää ensi kaudella kansallisiin junioreihin kilpailemaan siirtyvä 14-vuotias Anni Vuorikallas.

– Merenneito on roolina hirmu kiva ja on ihanaa päästä opettelemaan näytöksen eri koreografioita. Me R5-ryhmäläiset olemme saaneet myös itse suunnitella näytösohjelmia ja on hienoa päästä esittämään niitä, kertoo kuuden merenneitosisaren kanssa jäällä taituroiva Vuorikallas.

– Näytöksissä parasta on ehdottomasti näytöspäivän tunnelma. Odotamme kaikki tosi paljon yleisölle esiintymistä, häm jatkaa.

Näytöksessä nähdään Merihelmen ja merenneitojen lisäksi Merenkuningas, reipas rapu, taidokkaita pikkulintuja, vauhdikkaita perhosia ja kauniita kukkasia, värikkäitä kalaparvia ja vaikka mitä muuta.

– Meille on tärkeää antaa kaikille luistelijoillemme mahdollisuus esittää vuoden aikana oppimia taitojaan ja jäällä taituroikin luistelukoululaisten ja harrastajien lisäksi alueellisen, kansallisen kuin SM-tason yksinluistelijoita aikuisten Frozen Mistrals -joukkuetta unohtamatta, kertoo näytöksen käsikirjoitustiimiin kuuluva yksinluistelun vastuuvalmentaja Maj Holmberg.

– Luistelijamme ovat edenneet hienosti kuluvan kauden aikana ja näytös on heille kauden ehdoton kohokohta, jossa he saavat esiintyä ja ilmaista parhaansa mukaan sekä näyttää taitojaan ilman kilpailutilanteista tuttua jännitystä, Holmberg jatkaa.

Hän kertoo odottavansa etenkin merenneitojen omaa koreografiaa, josta vaikuttaa harjoitusten perusteella tulevan upea ohjelmanumero.

– On ollut mahtavaa seurata, kuinka luistelijat ja talkooväki pistävät itsensä likoon näytöstä varten, kertoo näytöksen valmisteluja ohjeistava Sari Niskavaara.

– Luistelijamme harjoittelevat näytöstä varten todella paljon, ompelukoneet ja saumurit surraavat ja lavasteiden rakentaminen on käynnissä.

Merenneito ja aaltojen salaisuus -kevätnäytös Klaukkalan jäähallissa 30.3. klo 10.30 ja 14. Lisätietoja www.nurmijarventaitoluistelijat.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Nurmijärven Taitoluistelijat etsii kilpailukokemuksia – seuralla jo kymmenen finaalipaikkaa tähtisarjojen aluemestaruuksiin28.1.2019 20.10
Nurmijärven Taitoluistelijat Olympiakomitean tähtiseuraksi – "Tämä on iso juttu"30.10.2018 11.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat