Urheilu

Ferrarilta on luvassa lisää jäätäviä viestejä Leclercille

Charles Leclerc

MTV:n uutisvideo

Kimi Räikköstä Ferrarilla seuranneelle Charles Leclercille kävi heti kauden ensimmäisessä F1-kisassa Australiassa selväksi kupletin ajoittain karukin juoni. Ferrari käskytti viidenneksi päätyneen Leclercin antamaan tallikaveri Sebastian Vettelin ajamaan maaliin edellään. Näitä viestejä Leclercille on luvassa vastaavissa tilanteissa taatusti lisää.

– Olen tyytyväinen hänen (Leclerc) käyttäytymiseensä kisassa. Hän on hyvä kuljettaja ja hän on hyvä tiimipelaaja, Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto muotoilee Speedweekille Bahrainin kisaviikonloppuun valmistauduttaessa.

Australiassa totaalisesti Mercedeksen jalkoihin jäänyt Ferrari teki jo kauteen lähdettäessä Leclercille selväksi sen, että Vettel asetetaan etusijalle mestaruutta metsästettäessä. Leclerc ei tule koskaan olemaan sinut sen kanssa, mutta sen suurempaa kapinamieltäkään ei ole havaittavissa.

– Minulla oli olemassa se vauhti, jolla olisin voinut hyökätä Vetteliä vastaan. Tiimi päätti kuitenkin jäädyttää sijoitukset. Minulla ei ollut mitään ongelmaa sen kanssa, koska emme taistelleet voitosta, Leclerc toteaa.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Uusi paljastus Ferrarin sisäpiiristä – lähteenä sama mies, joka julkisti Räikkösen potkut25.3.2019 08.32

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat