Paikallisurheilu

Jääkiekkojuniorit isännöivät kansainvälistä turnausta Klaukkalassa – pelaajia Ruotsista ja Valko-Venäjältä

Viikonvaihteessa Klaukkalassa nähdään kansainvälistä juniorijääkiekkoa. Turnauksen järjestävät Kurran juniorijääkiekkoilijat.

Nurmijärven Kurra 07 -juniorijääkiekkojoukkueen kausi huipentuu tulevana viikonloppuna Klaukkalan jäähallissa järjestettävään kansainväliseen Sciotec Cup -jääkiekkoturnauksen. Vieraita turnaukseen on tulossa Ruotsin Borlängestä ja Valko-Venäjän Minskistä asti. Lisäksi turnaukseen osallistuu joukkueita Jyväskylästä sekä ympäri Uuttamaata.

Suomen, Ruotsin ja Valko-Venäjän kansallislaulut kajahtavat Klaukkalan jäähallissa ensimmäisen päivän aluksi ja avausottelun kiekko tipahtaa jäähän lauantaina 6. huhtikuuta kello 8.10.

Pelit pelataan kahdessa lohkossa lähes 200 innokkaan junioripelaajan voimin.

– Ajatus turnauksen järjestämisestä heräsi jo muutama vuosi takaperin, kun Borlängen joukkueen valmentajat kävivät tutustumassa Kurra 07 -joukkueen treeneihin ja valmennukseen. Yhteistyö jatkui viime vuonna, kun joukkue matkasi Borlängen järjestämään turnaukseen Ruotsiin, kertoo joukkueenjohtaja Reeta Jalonen.

– Matka Ruotsiin oli pojille ja mukana matkustaneille vanhemmille ikimuistoinen. Tänä vuonna on sitten vastavierailun vuoro. Jääkiekon lisäksi ruotsalaiset pääsevät tutustumaan vierailullaan muun muassa historialliseen Suomenlinnaan, Jalonen jatkaa.

Joukkueen tapahtuma- ja talkoovastaava Saara Blomqvist korostaa hyvää tiimihenkeä.

– Sciotec Cup -turnausta olemme järjestäneet vuoden ajan hyvällä tiimihengellä. Myös näin ison turnauksen onnistuminen vaatii lähes jokaisen joukkueemme vanhemman panosta itse turnausviikonloppuna. Olemme myös hyvin kiitollisia yhteistyökumppaneille, jotka ovat lähteneet tukemaan turnausta. Turnauksen suojelijaksi olemme saaneet Aki Linnanahteen, Blomqvist kertoo.

Järjestettävä turnaus on ainutkertainen mahdollisuus tulla katsomaan juniorijääkiekkoa ja nauttimaan kansainvälisestä tunnelmasta. Klaukkalan jäähallilla on tiukkojen pelien lisäksi tarjolla muun muassa ulkogrillin antimia ja arpoja.

Kurra 07 -joukkueen isännöimä kansainvälinen jääkiekkoturnaus Klaukkalan jäähallilla la–su 6.–7.4. Ensimmäiset pelit alkavat lauantaina klo 8.10 ja sijoituspelit pyörähtävät käyntiin sunnuntaina klo 12.20.

Tarkemmat peliaikataulut: http://www.gameresultsonline.com/kurra-07/sciotec-cup

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat