Paikallisurheilu

Suunnistuskoulut alkavat Rajamäellä – uusi harrastus lapselle tai aikuiselle?

Kuvituskuva.

Suomen Suunnistusliitto

Rajamäen Rykmentin Hippo-suunnistuskoulu pyörähätää jälleen käyntiin näin kevään koittaessa.

Seitsemän kertaa keväällä ja viidesti syksyllä”.

Tänä vuonna suunnistaminen aloitetaan torstaina 11. huhtikuuta Klaukkalassa Syrjälän koululla.

Lasten suunnistuskoulu on tarkoitettu kaikille 6–15-vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille.

Suunnistuskoulun harjoituksia järjestetään seitsemän kertaa keväällä ja viidesti syksyllä. Niiden lisäksi kesäkuussa on mahdollisuus osallistua yhden yön telttaleirille.

Suunnistuskoululaiset pääsevät myös suunnistamaan Nurmijärven iltarasteille. Koko suunnistuskoulun ohjelma ja muut tiedot löytyvät Rajamäen Rykmentin kotisivuilta rajamaenrykmentti.fi.

Hippo-suunnistuskoulussa opetellaan suunnistuksen perusteita, kuten karttamerkkejä ja metsässä liikkumista. Hieman kokeneemmat suunnistuskoululaiset keskittyvät jo enemmän parhaiden reitinvalintojen tekemiseen ja vaikkapa kompassin käyttöön.

Suunnistuskoulussa pyritään tutustumaan mahdollisimman laajasti erilaisiin suunnistusmuotoihin kuten tarkkuussuunnistukseen, Mobo-suunnistukseen ja rogainingiin.

Samaan aikaan lasten suunnistuskoulun kanssa alkaa aikuisten suunnistuskoulu joka on tarkoitettu kaikille yli 15 vuotiaille. Aikuiset kokoontuvat ensimmäisen kerran torstasina 11. huhtikuuta yhtä aikaa Hippo-suunnistuskoululaisten kanssa Syrjälän koululle. Sen jälkeen ohjelma jatkuu Nurmijärven iltarastien yhteydessä tiistaisin.

Suunnistuskouluista lisää tietoa ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Rajamäen Rykmentin kotisivujen suunnistuskouluosiosta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat