Paikallisurheilu

Nurmijärvelle menestystä ampumahiihdossa – Rannikon veljekset mitaleille

Sisu Rannikko palkintopallilla. Etualalla palkintoja jakamassa ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki.

Hämeenlinnassa, Ahveniston moottoriradalla käytiin 30.–31. maaliskuuta ampumahiihdon suomenmestaruuskilpailut. Kilpailut käytiin haastavissa olosuhteissa, lähes kymmenen asteen lämpötilan pehmentämillä laduilla. Klaukkalalaiset veljekset Sisu ja Pyry Rannikko saavuttivat mitalit kilpailuista.

M14-sarjan pikamatkalla Sisu Rannikko aloitti ampumalla ensimmäisellä ampumapaikalla puhtaasti. Vaikka toiselta paikalta tuli kaksi sakkokierrosta, tarpeeksi luja hiihtovauhti siivitti hänet suomenmestaruuteen. Eroa toiseksi sijoittuneeseen kertyi 19,6 sekuntia.

Pyry Rannikko saavutti M17-sarjan viestissä pronssia. Hän oli viestissä toisen osuuden viestinviejänä. Pyry Rannikolla oli viestissä kaksi ampumapaikkaa, joilta kummaltakin tuli kaksi sakkokierrosta.

Hyvä hiihtovauhti piti myös hänet ja joukkueen pelissä mukana. Onnistuneesti osuutensa hoitivat myös ensimmäisen osuuden viestinviejä Markus Matilainen ja ankkuriosuuden Aron Pyssysalo.

Rannikoiden edustamalla seuralla, Tuusulan Voima-Veikoilla, oli kilpailuissa vahva edustus. Seuraa edustamassa oli myös suomenmestaruuden voittanut maajoukkueampumahiihtäjä Jaakko Ranta. TV-V:n mitalisaaliiksi kertyi kilpailuista kaksi kultamitalia sekä kaksi pronssimitalia."

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat