Vaalit

Nurmijärveläisellä eduskuntavaaliehdokkaalla ehdollinen vankeustuomio

Iltalehti julkaisi (4.4.) kaikkien eduskuntavaaliehdokkaiden rikostuomiot. Heidän joukossaan on nurmijärveläinen Minna Engström (Liike Nyt). Käräjäoikeus tuomitsi viime vuoden lopulla Engströmin törkeästä velallisen epärehellisyydestä vuoden ja neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Engström on kiistänyt syyllisyytensä ja valittanut hovioikeuteen, joten tuomio ei ole lainvoimainen.

Tapahtumat liittyvät Nurmijärvellä toimineen hevosalan yrityksen myyntiin sekä vuonna 2015 konkurssiin ajautuneen yrityksen konkurssipesästä siirrettyihin varoihin.

Käräjäoikeus määräsi viime vuoden lopulla Engströmille liiketoimintakiellon, joka päättyy vuoden 2021 loppupuolella. Kielto ei koske kuitenkaan hänen tällä hetkellä pyörittämäänsä kahvilatoimintaa, sillä tuomiossa huomioitiin se, että lopettamisen myötä jouduttaisiin irtisanomaan työntekijöitä.

Minna Engström sanoo, että hänen kertomuksensa tapahtuneesta on ollut alusta asti luettavissa hänen omilla nettisivuillaan ja hän on myös kertonut avoimesti asiasta sekä Liike Nytin edustajille sekä kannattajilleen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Vaalit

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat