Paikalliset

Alakoululaisten katukoristurnaus tulee taas – vuoden hauskin koulupäivä

Kauppias Tomi Huuho,kunnanjohtaja Outi Mäkelä sekä Namikan nuorisopäällikkö Mira Heino syksyn 2018 Pirkka Street Basket -tapahtumassa.

Taina Joutsen

Pian aurinko nousee ja Pirkka Street Basket -kiertuerekka kurvaa Monikon pihaan. 15 vapaaehtoista Namikan nuorta odottaa innokkaina vuoden hauskinta koulupäivää.

Ei mene kauaakaan, kun korit on pystytetty ja kiertuerekan lavalta soi mukaansatempaavaa musiikkia. Vapaaehtoiset harjoittelevat vielä tanssiaskeleita, joita voi opettaa satapäiselle yleisölle. Pari tuntia rekan saapumisesta Monikon pihalla on satoja alakoululaisia ja pelit vihelletään käyntiin.

Pirkka Street Basket on muutakin kun katukorista. Se on vuoden hauskin koulupäivä, jossa nuoret kohtaavat ja viettävät mukavaa liikunnallista päivää yhdessä. Tapahtuma on vuoden hauskin koulupäivä myös opettajille, jotka pääsevät tapaamaan kollegoitaan kahviteltalla.

Yhteistyössä Suomen Koripalloliiton, Klaukkalan Namikan, Keskon ja K-Citymarket Klaukkalan kanssa järjestettävä Pirkka Street Basket -tapahtuma on vuosia kerännyt satoja paikkakuntamme alakoululaisia pelaamaan katukorista Klaukkalaan.

Tapahtuma rakennetaan vahvassa yhteistyössä, joten kenenkään harteille ei kaadu mahdotonta taakkaa.

Kaikki kunnan koulut on kutsuttu mukaan ja kauempaa saapuvat saavat bussikyydin tapahtumapaikalle.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 13. toukokuuta kello 10–14 Monikon pihalla. Tapahtuma on avoin yleisölle, joten kaikki ovat tervetulleita katsomaan huikeita pelejä sekä tutustumaan koripalloon ja Klaukkalan Namikan toimintaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat