Paikalliset

Veteraanipäivän liputus meni pitkäksi – liput salossa kaksi yötä

Maaniitun koulun ja Ylitilantien päiväkodin pitkät liputukset suututtavat kuntalaisia.

Armi Suojanen

Nurmijärven Uutisiin maanantaiaamuna yhteyttä ottanut lukija arvosteli tiukasti kansallisen veteraanipäivän liputusta Maaniitun koululla Kirkonkylässä. Hänen mukaansa lippu liehui koulun salossa lauantaiaamusta maanantaiaamuun.

– Tämä on törkeä loukkaus veteraaneja kohtaan, nurmijärveläisnainen sanoo.

Tieto pitkästä liputuksesta oli saavuttanut kunnan isännöitsijän Hanna Mikkotervo-Adlerin vasta maanantaiaamuna.

– Pahoittelemme, että näin on käynyt. Kunnalla on Maaniitun koulusta palvelusopimus Lassila & Tikanojan kanssa ja olemme pyytäneet yritykseltä selvitystä asiasta, Mikkotervo-Adler kertoo.

– Kyseessä oli inhimillinen erehdys. Onneksi nämä ovat harvinaisia ja valitettavasti näitä sattuu ihmisille, jotka tekevät näitä töitä, palvelumestari Ricardo Battilana L & T:stä sanoo ja pahoittelee tapahtunutta.

Myös Ylitilantien päiväkodilla Klaukkalassa liputus venyi pitkäksi. Tässäkin tapauksessa selitys on inhimillinen erehdys.

Nurmijärven kunta on Ylitilantien päiväkodin tiloissa vuokralaisena, eikä sillä ole tuon tilan osalta omaa palvelusopimusta L &T:n kanssa, vaan sopimus on vuokranantajalla.

Kirkonkylässä ja Rajamäellä Nurmijärven kunnalla on tilakeskuksen hallinnoimista kiinteistöistä sopimus L & T:n kanssa. Klaukkalassa sopimus on tehty Virtanen Service -nimisen yrityksen kanssa.

Mikkotervo-Adler toivoo, että jos kuntalaiset huomaavat liputuksessa jotakin poikkeavaa, he ottaisivat vastaisuudessa suoraan yhteyttä tilakeskuksen päivystykseen numeroon 040 3174139.

– Hätäkeskukseen soitto ei poista lippua salosta, mutta päivystysnumeroon soitettaessa asia järjestyy, isännöitsijä sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat