Paikalliset

Jätevesijärjestelmän uusijoilla kohta kiire – tiedätkö kuuluuko sinun uusia järjestelmä?

Nurmijärven pohjavesialueet kartalla sinisellä.

Maanmittauslaitos

Vantaanjoen ja Helsingin seudun vesiensuojeluyhdistys ry antaa tänä vuonna tehostetusti jätevesineuvontaa, sillä yhdistys haluaa varmistaa, että kaikki kiinteistönomistajat saisivat tarvitsemansa tiedon jätevesijärjestelmiensä uusimisesta. Neuvontaa annetaan puhelin- ja sähköpostineuvontana kaikkien Vantaanjoen valuma-alueen kuntien kiinteistönomistajille.

Kohdennettua kiinteistökohtaista neuvontaa annetaan Nurmijärvellä kesän ja syksyn aikana Valkojan ja Kiljavan pohjavesialueilla.

Kesäkuussa järjestetään myös jätevesi-illat Palojoen ja Salmelan pohjavesialueiden kiinteistönomistajille.

Yhdistys kehottaa kiinteistönomistajia viimeistään nyt tarkistamaan, koskeeko jätevesijärjestelmän kunnostaminen heitä.

– Niissä ranta- ja pohjavesialueiden kiinteistöissä, joissa muutoksia tarvitaan, alkaa olla kiire. Kiinteistöillä, jotka sijaitsevat enintään 100 metriä vesistöstä tai pohjavesialueilla, puutteelliset järjestelmät on kunnostettava 31.10.2019 mennessä, yhdistys muistuttaa.

Jos olet epävarma kiinteistösi sijainnista vesistöön nähden tai kaipaat neuvoja jätevesijärjestelmäsi uudistamistarpeesta, ota yhteyttä Vantaanjoen ja Helsingin seudun vesiensuojeluyhdistyksen neuvojaan (p. 044 767 1393 tai s-posti [email protected] tai [email protected]).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat