Paikallisurheilu

Lukkari ja Syrjälä pesismestareiksi – koulujen pesäpalloturnaus järjestettiin jo 35. kerran

Maaniitun koulun tyttöjen joukkue kruunattiin viime viikolla Nurmijärven pesäpallomestariksi.

Nurmijärven Maila

Nurmijärven koulujen pesäpallomestaruudet ratkottiin viime viikolla jo 35. kerran, kun Nurmijärven Maila järjesti koulujen välisen turnauksen Kirkonkylän hiekkatekonurmella.

Turnauksessa oli tällä kertaa mukana joukkueet Lukkarin, Maaniitun ja Syrjälän koulut tyttöjen ja poikien joukkueilla sekä sekajoukkueilla Länsikaaren ja Valkjärven koulu.

Poikien alkusarjassa pelasivat Maaniittu, Länsikaari ja Valkjärvi. Näiden joukkueiden keskinäiset pelit olivat todella tasaväkisiä, sillä tarvittiin jopa kotiutuskisa ottelun voittajasta. Jännittävien pelivaiheiden jälkeen näistä peleistä jatkoon selvisi Maaniittu.

Loppusarjassa poikien mestaruutta ratkottiin Lukkarin, Syrjälän ja Maaniitun kesken. Maaniittu voitti niukasti Lukkarin. Syrjälän koulun pojat osoittivat vahvan pesäpallotaitonsa voittaen ensin Lukkarin ja sitten Maaniitun koulun selkein lukemin. Näin Syrjälän koulun poikien kaulaan pujotettiin mestaruusmitalit.

Joukkueen peliä johti opettaja Paula Sieppala.

Tyttöjen peleissä mestaruutta ratkottiin Maaniitun, Syrjälän ja Lukkarin koulujen kesken. Syrjälä aloitti myös tyttöjen pelit hienosti voittaen ensimmäisessä pelissään Maaniitun. Seuraavassa pelissä Syrjälän koulu hävisi kuitenkin Lukkarille.

Joukkueet olivat tasavahvoja, mutta lähinnä Lukkarin tyttöjen hyvä pelitilannetaju kotiutustilanteissa siivitti sen voittoon. Lukkarin koulu sinetöi mestaruuden viimevuotiseen tapaan, kun se tasaisen alun jälkeen voitti myös Maaniitun.

Pelinjohdosta vastasi opettaja Tuomas Somervuori.

– Yhdeksän pelin otteluaikataulu koulupäivän puitteissa oli erittäin tiukka, mutta osallistuvien koulujen innokkaat pelaajat ja heitä peleissä ohjanneet opettajat sekä loistava sää takasivat turnauksen onnistumisen, toteavat pelien järjestelyistä vastannut Martti Kainulainen ja hänen apunaan toisena tuomarina ollut Marko Turkki.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat