Paikallisurheilu

Jenkit herättivät NJS:n taisteluun – TPV kaatui

Jourdan Ziff viimeisteli viikonloppuna ratkaisumaalin karsinnan ensimmäisessä osaottelussa.

Arkisto / Ille Martela

NJS voitti hyvin pelanneen tamperelaisjoukkueen vahvan toisen puoliajan ansiosta. Ottelun hahmoiksi nousivat nuoret Laura Grönqvist, Erika Tuominen sekä amerikkalaiset Carly Mauldin ja Jourdan Ziff. NJS jatkaa sarjakärjessä puhtaalla pelillä.

NJS sai luotua vain yhden maalipaikan ensimmäisellä puoliajalla. Kulman jälkitilanteesta Heidi Hellgrén puski pallon tolppaan. Vierailija TPV sai sekin vain yhden kunnon laukauksen kohti Annika Kulhan vartioimaa maalia.

Jakson merkittävistä tapahtumista ensimmäinen oli 31 minuutin kohdalla, kun erotuomari keskeytti ottelun noin kymmeneksi minuutiksi. Rankkasade piiskasi Klaukkalan urheilukenttää sellaisella voimalla, ettei peliä ollut syytä jatkaa.

Toinen, myöhemmin ratkaisevaksi osoittautunut tapahtuma, oli Pauliina Miettisen suorittama tuplavaihto. Erika Tuominen ja ensimmäistä otteluaan NJS:ssä pelannut Jourdan Ziff tulivat kentälle neljä minuuttia ennen taukoa.

Toisen puoliajan aikana NJS:n amerikkalaispelaajat nousivat hyvin esiin. Carly Mauldin löysi syötöillään Ziffin, jonka nopeus oli myrkkyä tamperelaisille.

67. minuutilla Laura Grönqvist nousi vasemmasta laidasta ja syötti Mauldinille keskelle ja tämä jatkoi pallon maaliin tilanteeksi 1–0 palokärjille.

Vierasjoukkueen selkäranka katkesi 71. minuutilla Erika Tuomisen 2–0-maaliin. Tuominen nosti pallon yli maalivahti Lempi Lehtosen.

Ottelu päättyi kotijoukkueen 2–0-voittoon.

Ziffin otteista NJS ja kannattajat pääsevät vielä iloitsemaan kauden aikana.

– Nautin jalkapallon pelaamisesta. On hienoa, että sain tämän mahdollisuuden. Pidän Suomesta, ja tytöt tekevät tästä niin hauskaa, päätti Ziff.

Miettinen antoi suitsutusta nuorille pelaajilleen.

– Ihan hyvä kasvu meiltä. Aloitettiin ehkä aliarvioiden heitä. Toisella puoliajalla kaikki tajusivat, että pitää oikeasti alkaa pelaamaan. Nuorilta pelaajilta, Erikalta ja Lauralta, ihan huikeata. On kiva nähdä, miten he kehittyvät koko ajan. Erika oli ihan liekeissä, kehui Miettinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat