Puheenaihe

Poliisi epäilee: Auto lensi kymmeniä metrejä ilmassa ja rysähti puuhun – humalainen kuski selvisi lievillä vammoilla

Kuvituskuva.

Arkisto

Poliisi kertoo tapauksesta, jossa henkilöauto oli ajautunut ulos tieltä Kuhmon Peurapolulla varhain aamuyöstä sunnuntaina.

Auton epäillään menneen ensin tienpiennarta pitkin ja lentäneen sitten ilmassa useita kymmeniä metrejä, kunnes sen matka oli pysähtynyt puuhun.

Auto oli päätynyt katolleen maahan ja vaurioitunut pahoin. Auton takarenkaat olivat sileät ja edessä oli nastarenkaat. Auto oli myös katsastamaton ja siitä oli vakuutus maksamatta.

18-vuotias paikkakuntalainen kuljettaja selvisi kuin ihmeen kaupalla lievillä vammoilla. Miehen epäillään ajaneen runsasta ylinopeutta sekä kuljettaneen katsastamatonta ja renkaiden osalta säännösten vastaista autoa lisäksi humalassa.

Miehelle suoritettu puhalluskoe näytti 1,8 promillea. Kuljettaja vietiin sairaalaan tarkastettavaksi ja määrättiin ajokieltoon.

Poliisi pyytää tapahtuman silminnäkijöitä, joita poliisi ei ole vielä puhuttanut, olemaan yhteydessä Kajaanin poliisiaseman asiakaspalvelupäivystykseen p. 0295 416 520 tai sähköpostitse osoitteella [email protected]

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat