Paikalliset

Vesijohtoa saneerataan Klaukkalan koulun ja Alitilantien välisellä alueella – yllättävät vesikatkot mahdollisia

Kuvituskuva.

Riitta Ketola

Nurmijärven Vesi saneeraa vesijohtoa ja jätevesiviemäriä Klaukkalan koulun ja Alitilantien välillä Klaukkalassa. Saneeraustyö on jo käynnissä.

Nurmijärven Veden mukaan saneerauskohde on valittu ja aikataulutettu vesihuoltolinjojen kriittisyyden, kunnon ja iän perusteella. Samalla parannetaan katurakenteita ja tehdään alueelle hulevesiviemäröinti.

Saneeraus sijoittuu katualueelle ja tehdään aukikaivamalla. Alueella on väliaikaisia liikennejärjestelyjä, siellä liikkuu raskasta kalustoa ja tien pinnoista puuttuu paikoitellen asfaltointi. Tämä aiheuttaa häiriöitä liikenteen sujuvuudelle.

Myös yllättävät vesikatkot ovat mahdollisia. Nurmijärven Vesi suositteleekin asukkaita liittymään häiriötiedotepalveluun, jonka kautta tiedotetaan esimerkiksi vedenjakelun keskeytyksistä. Maksuttoman häiriötiedotepalvelun voi tilata helposti netissä osoitteessa: www.nurmijarvi.fi/nurmijarvenvesi

Työtä tehdään pääasiassa arkisin kello 7–18. Urakka-aikaa on kesäkuusta vuoden 2019 loppuun asti. Urakoitsijaksi on valittu TerraWise Oy.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat