Paikallisurheilu

NJS:lle pisteet kotiin Töölöstä

Kahden maalisyötön Lassi Vainikainen vääntää entisen joukkuekaverinsa Severi Murron kanssa.

Matti Murto

Kotijoukkue Kiffen oli sunnuntain ottelussa hienoinen ennakkosuosikki helteisellä Töölön Pallokentällä eli Bolliksella, mutta toisella puoliajalla Nurmijärven Palloseura teki tarvittavat maalit ja täydet kolme pistettä tulivat todella tarpeeseen.

Palokärkien avauskokoonpanoon palasi Aapo Mäki toppariksi, mutta Konta Bio potee edelleen VJS -pelissä satuttamaansa jalkaa. Muuten miehitys oli odotettu. Kentällä Niko Aittasalmi nousi nyt etenkin toisella puoliajalla tukemaan hyökkäyksiä kärkipelaajan tyyliin.

Ensimmäinen puoliaika oli tarkkaa puolustusta ja Kiffen hiukan hallitsevampi osapuoli. Isännät rakensivat laitojen kautta hyökkäyksiä, mutta hyville maalipaikoille he pääsivät vain pari kertaa ja ne tilanteet hoiti maalivahti Otso Knuuttila. Hänen selkänsä taakse Kiffen ei kolmessa kohtaamisessa ole tehnyt maaliakaan.

Ensimmäinen kiperä paikka oli puolen tunnin täyttyessä kun Kiffenin Bledar Kelmendi otti hienosti vastaan pitkän keskityksen ja pääsi puolustuksen ohi vastakkain Knuuttilan kanssa, joka kuitenkin veti tilanteessa pitemmän korren.

NJS:n maali oli uudelleen vaarassa puoliajan lopussa, kun Kiffen juoni ovelan vapaapotkun. Knuuttilan paraatitorjunta etunurkasta käänsi Antti Korhosen vedon kulmaksi ja tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toinen puoliaika alkoi ensimmäisen tavoin. Käänne tapahtui 60. minuutin kohdalla, kun Lassi Vainikainen antoi Niko Aittasalmelle läpisyötön. Toppari Jonas Sapienza epäonnistui sen katkaisemisessa. Aittasalmi livahti hänen selkänsä takaa pallon perään ja aikailematon laukaus ohitti Kiffenin maalivahti Besart Mustafan.

NJS:n toinen maali syntyi 78. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta. Kiffenin purku kääntyi uudeksi hyökkäykseksi, jossa Vainikainen otti haltuun korkeasta keskityksestä pomppaavan pallon ja syötti maata pitkin maalin eteen, josta Aittasalmi liukui sen perille.

Kiffen ajoitti vaihdot puoliajan loppupuolelle, mutta mainittavaa loppukiriä isännät eivät saaneet aikaan. NJS:n peli vapautui toisen maalin jälkeen, kun taas Kiffenin peliin ilmestyi yli- ja yksinyrittämisen piirteitä.

Vielä ennen päätösvihellystä juuri vaihdosta tullut Miro Salminen laukoi kovaa, mutta Kiffenin maalivahdin paraatitorjunta piti lukemat ennallaan. Kiffenin paras kavennuspaikka oli 89. minuutilla, mutta Mubarik Muhamed laukoi Leevi Saikkosen matalan keskityksen metritolkulla yli.

Kauden toisella voitolla NJS paransi sijoitustaan VJS:n ohi yhdeksänneksi. Koossa on kahdeksan pistettä. Kärjessä ovat MP ja Viikingit, putoamisviivan alla JäPS ja Sudet. NJS:n edellä on PEPO kahden pisteen etumatkalla, takana VJS ja JäPS ovat keränneet kuusi pistettä, Sudet kaksi.

Seuraava koitos on Klaukkalan nurmella torstaina 20.6. klo 18.30, jolloin vastassa on JIPPO Joensuusta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat