Paikallisurheilu

Kurran juniori Santeri Virta saattoi Ville Peltosen jäälle

Kurran E-juniori Santeri Virta sai kunniatehtävän Karjala-turnauksen lauantaisessa Suomi-Tsekki -ottelussa, kun Suomen jääkiekkomaajoukkueen pelaajat luistelivat jäälle lähtöseurojensa junioreiden saattelemana.

Kurrassa kiekkouransa aloittanut Leijonakapteeni Ville Peltonen sai Virran seurakseen alkujuhlallisuuksiin.

Junioripelaajat saattoivat ”kummipelaajansa” jäälle oman seuransa pelipaita päällä. Heidät esiteltiin täydelle Areenan katsomolle ja he kuuntelivat Maamme-laulun Leijonamiehistön rinnalla.

Ennen Suomen ottelua 10-11 –vuotiaat juniorit seurasivat päivän ensimmäisen ottelun Ruotsi-Venäjä ja pääsivät tutustumaan Hartwall Areenalla Suomen joukkueen pukukoppiin.

Lähtöseurajuniorit olivat mukana Karjala-turnauksessa nyt neljättä kertaa. Tänä vuonna pelaajat tulivat yhdeksästätoista eri seurasta ympäri Suomea. Seurojen laaja kirjo on oiva esimerkki siitä, että huippupelaajia kasvaa maajoukkueeseen niin pienistä kuin suurista seuroista. Sillä, missä päin Suomea harrastuksen aloittaa, ei siis ole merkitystä. Tärkeintä on, että seuran toiminta on laadukasta ja innostavaa.

Karjala-turnauksessa pelaavan Leijonajoukkueen lähtöseurat ovat Rauman Lukko (2), Heinolan Kiekko, Oulun Kärpät (2), Helsingin Kojootit (2), Jyväskylän JYP, Espoon Jääklubi, Hämeenlinnan Pallokerho (2), Tampereen Ilves, Nurmijärven Kurra, Espoon Jäähonka, Rantasalmen Urheilijat, Tampereen Tappara, Seinäjoen S-Kiekko, Pitäjänmäen Tarmo, Helsingin Jokerit, Etelä-Vantaan Urheilijat, Haukiputaan Ahmat, Munsala IK ja Riihimäen Kiekko-Nikkarit.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat