Paikallisurheilu

KHT:n kausi alkaa Suomen Cupilla – "Pelaajat ovat motivoituneita ja virtaa riittää"

KHT:n ensimmäisissä jääharjoituksissa nähtiin hyvin latautunut joukkue.

Harri Lepolahti

Kurran edustusjoukkue saa nopean startin jääkiekkokauteen. Joukkueen kannattajat pääsevät arvioimaan joukkueen esityksiä hyvinkin pian, kun Suomen Cupin ensimmäiset kierrokset pelataan jo ensi viikolla. Varsinainen sarja käynnistyy kuukautta myöhemmin eli syyskuun lopulla.

Jäähallin avattua ovensa elokuun alussa, alkoivat myös KHT:n jääharjoitukset.

Aivan kylmiltään joukkue ei jäälle palannut. Yhteisiä kesäharjoituksia on ollut ja jokainen pelaaja on myös harjoitellut kesällä omatoimisesti valmennuksen antamien ohjeiden mukaisesti.

 

Ensimmäisissä jääharjoituksissa oli mukana 26 pelaajaa.

Pelaajasopimuksia seura on tehnyt jo 24 pelaajan kanssa ja elokuun harjoituksissa mukana on lisäksi kuusi try out-pelaajaa.

Nämä pelaajat ovat pääasiassa Kurran kasvatteja, jotka ovat siirtymässä aikuisten sarjoihin. Heille halutaan antaa mahdollisuus tarjota näyttöjä sekä jäällä, että testeissä. Ilahduttavasti vaikuttaa siltä, että KHT saa tänäkin vuonna vahvuuteensa muutamia pelaajia Kurran omista junioreista.

 

Joukkueen päävalmentajana jatkaa joukkuetta viime kauden menestyksellä luotsannut Toni Kleemola. Päävalmentaja on kauden alla tyytyväinen.

– Joukkueen tilanne on erinomainen. Pelaajat ovat motivoituneita ja virtaa riittää. Valmistautuminen kauteen on sujunut suunnitelmien mukaisesti, sanoo valmentaja Kleemola.

 

KHT nousi viime kauden päätteeksi jääkiekkoliiton kakkosdivisioonaan eli ns. rautaliigaan. Tiedossa on kovempia pelejä ja lukumääräisestikin enemmän kuin kolmosdivisioonassa. Päävalmentaja Kleemola uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin rautaliigassa.

– Joukkue osoitti viime kaudella kovan tasonsa ja pärjää varmasti myös rautaliigassa.

 

Rautaliiga käynnistyy 20.9., jolloin KHT matkaa ensimmäiseen vierasotteluun Lohjalle. Ensimmäinen kotipeli on puolestaan 28.9. ja vastassa Klaukkalassa on tuolloin KJTHaukat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

KHT nousi II-divisioonaan – vain kaksi tappiota kokenut joukkue huipensi kautensa1.4.2019 10.54
KHT lähellä nousta II-divisioonaan – ensi vuoden sarjataso ratkeaa lauantaina28.3.2019 07.10
KHT:lle lohkovoitto ja paikka nousukarsintaan12.2.2019 16.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat