Puheenaihe

Salven seuraajat eivät pärjää – På Kroken pani ovet säppiin alle vuodessa

På Krokenin taival Hietalahdenrannassa ei ollut pitkä.

Arkisto / Jussi Vehkasalo

Ravintola Salven raunioille rakennettu kalaravintola På Kroken Helsinki on lopettanut toimintansa. Ravintola ilmoittaa asiasta Facebook-sivuillaan.

Syytä ravintolan sulkemiseen ei ilmoiteta, mutta Taloussanomien protestilistan mukaan ravintolalla on maksamattomia veroja 16 000 euron edestä.

På Kroken (suom. Koukussa) avasi ovensa Hietalahdenrannassa viime vuonna 5. joulukuuta eli se ehti toimia Helsingissä alle vuoden. Sen edeltäjänä olleen ravintola Hietan kohtalo ei ollut sen parempi: ovet menivät kiinni reilussa vuodessa.

Alkuperäinen, vuonna 1897 perustettu ravintola Salve muutti näköetäisyydelle entisistä liiketiloistaan syksyllä 2016. Salven ravintoloitsijana on HOK-Elanto.

På Krokenin ravintoloitsija Magnus Ekström on hankolainen kalastaja jo kolmannessa polvessa. Ravintolan taustayhtiön on Ekströms Fiskebod, joka ilmoittaa toimialaansa kuuluvan kalastuksen lisäksi kalapuoteja sekä ravintoloita ja kahviloita Hangossa ja Helsingissä. Ensimmäinen På Kroken avattiin Hangossa vuonna 2008.

På Kroken Helsingin sulkemisesta uutisoi ensimmäisenä Hangotidningen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Restamax vahvistaa: Salven tilalle tullut ravintola Hieta on myyty – "Ei saatu riittävän kannattavaksi"9.8.2018 13.33

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat