Paikalliset

Pehmonallekeräys sai suuren suosion – ikäihmisille luvassa pehmeitä paketteja

Kaikki keräykseen lahjoitetut pehmolelut pääsivät Pesupysäkille pesuun ja sen jälkeen eteenpäin hyväntekeväisyyteen. Kuvassa pehmoleluista 286 kpl.

Harri Suvensalmi

Nurmijärven Siskojen ja Simojen pehmolelukeräys sai suuren suosion, ja yhdistys sai keräyksellä kasaan noin 500 pehmeää pakettia. Keräys toteutettiin Nurmijärven kirjastoissa 26.8.–8.9.

Keräystä koordinoineen Harri Suvensalmen mukaan keräykseen lahjoitettiin kaikkiaan 298 pehmolelua, 142 sukkaparia, 20 käsineparia, 27 huivia ja 16 päähinettä.

Suvensalmi haluaakin kiittää kaikkia keräykseen osallistuneita.

– Keräys sujui mahtavasti. Keräyslaatikoita piti tyhjennellä tiuhaan ja kirjastojen haltiattaret ja haltijat olivat silti silkkaa hymyä. Iso kiitos siis näille haltiattarille, haltijoille, keräykseen osallistuneille ja muuten mukana olleille,

 

Suvensalmi kertoo, että pehmeät paketit lahjoitetaan yhdistyksen Välittämisen keikoilla bingopalkintoina ja jouluna alueen vanhuksille.

– Uskon, että jokainen laitosasukki ja kotihoidon piirissä saa jouluna pehmeän paketin, vaikka kuinka bingoaisimme, Suvensalmi toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kirjastoissa kerätään pehmeitä lahjoituksia – ilahduta Nurmijärven ikäihmisiä21.8.2019 08.13

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat