Paikalliset

Nurmijärven kunta rekrytoi työntekijöitä taidenäyttelyllä – ennen kuulumatonta?

Ilmiöntekijät taidenäyttelyssä nähdään muun muassa viestintäpäällikkö Teemu Siltasen kuva.

Nurmijärven kunta

Nurmijärven kunta on avannut taidenäyttelyn, jossa se esittelee taiteen kautta omia työntekijöitään. #ilmiöntekijä-näyttely on syksyn aikana esillä kunnan kirjastoissa.

Viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo, että näyttelyssä kuvataan kunnan työntekijöitä ja millaista työnteko kunnassa on. Kuvien lisäksi esillä ovat työntekijöiden tarinat.

– Näyttelyn tavoitteena on tehdä kunnasta helpommin lähestyttävä niin kuntalaisille kuin potentiaalisille työntekijöillekin, Siltanen sanoo.

Näyttely aukeaa Nurmijärven pääkirjastossa perjantaina 11. lokakuuta.

Klaukkalan kirjasto on vuorossa marraskuun alkupuolella ja Rajamäen kirjastossa ilmiöntekijöiden tarinoihin pääsee tutustumaan marraskuun lopussa.

– Kunnissa tehdään päivittäin äärettömän tärkeää työtä meidän kaikkien hyvinvoinnin eteen. #ilmiöntekijä-taidenäyttelyssä kävijät voivat tutustua työntekijöihimme ja kurkistaa, millaisia ihmiset ovat työnsä takana. Samalla teemme kuntaorganisaatiosta helpommin lähestyttävän, Siltanen näkee.

Taidenäyttely liittyy #ilmiöntekijät-viestintäkampanjaan, jonka Nurmijärven kunta toi ilmoille alkuvuodesta. Kampanjassa kunta esittelee viikoittain yhden työntekijänsä somekanavissaan. Tähän mennessä työntekijöiden tarinat ovat tavoittanut sosiaalisessa mediassa noin 225 000 silmäparia ja keränneet yli 18 000 tykkäystä, jakoa, kommenttia tai sydäntä.

Kunta-alalla kamppaillaan yleisesti rekrytointihaasteiden kanssa. Yhtenä kampanjan tavoitteena onkin helpottaa kunnan rekrytointia.

– Rekrytoimme Nurmijärvellä vuosittain satoja ihmisiä, joten tavoitteenamme on tehdä kiinnostavaa työnantajaviestintää. Enpä ole ainakaan kuullut, että kukaan olisi aiemmin rekrytoinut työntekijöitä taidenäyttelyllä, Siltanen sanoo ja jatkaa:

– Kunnassa on 1800 työntekijää ja yli 250 eri nimikettä, kaikkia emme luonnollisestikaan voi esitellä, mutta ilmiöntekijät-kampanja tuo esille niistä osan.

Julkaistut ilmiöntekijä-tarinat ovat luettavissa myös kunnan Facebook- ja Instagram-sivulla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat