Paikallisurheilu

Golfseuroille uusi yhteinen harjoitushalli – 850 neliötä sisäharjoitustilaa

Vantaankosken golfhallin rakennustyöt alkoivat viime viikolla.

Nurmijärvi Golf avaa marraskuussa yhteistyössä Keimola Golfin ja Suur-Helsingin Golfin kanssa sisäharjoitustilan Vantaanlaaksoon jäsenilleen ja osakkailleen. Uusi tila toimii myös kolmen seuran junioreiden harjoittelukeskuksena.

Harjoitustilassa on kahdeksan rangelyöntipaikkaa, neljä simulaattoria, puttigriini, 9-reikäinen lähipelirata ja bägivarasto.

850 neliöinen tila avataan marraskuussa Sanoma-WSOY:n painotalon tiloihin.

Uuden harjoitustilan käyttäjiksi pääsevät vain perustajayhteisöjen jäsenet ja osakkaat, ostamalla vuosikäyttöoikeuden. Myyntiin tulee kahdenlaisia oikeuksia, joko arkipäiville ennen klo 15 tai kokoaikaisesti 24/7.

– Yhteisen harjoitustilan haku on ollut päällä jo parin vuoden ajan, siitä lähtien, kun päätimme Keimolan ja Nurmijärven kanssa yhdistää junnujemme harjoittelun. Hyvällä paikalla olevia, monipuolisia ja järkevän hintaisia treenitiloja ei tahtonut löytyä, joten päätimme ratkaista ongelman itse. Tavoitteena on nostaa seurojemme junnuvalmennus uusien tilojen ja yhteisten ikäluokkaryhmien myötä aivan uudelle tasolle. Ja samassa yhteydessä syntyi seurojemme muillekin jäsenille huikea paikka treenata, kertoo SHG:n toimitusjohtaja Jarkko Raski.

Myös Nurmijärvi Golfin toimitusjohtaja Esa Meriläinen on asiasta innoissaan.

– On todella hienoa päästä tarjoamaan yhdessä Keimolan ja SHG:n kanssa golfyhteisöjemme jäsenille näin ainutlaatuinen harjoitustila.

Keimola Golfin toimitusjohtaja Pekka Palmunen uskoo, että tila tulee lisäämään kiinnostusta golfin ympärivuotiseen harrastamiseen.

– Olen varma, että harjoitushalliin löytävät tiensä myös aivan uudenlaiset pelaajaryhmät, esimerkiksi hallin simulaattoreissa järjestettäviin kisoihin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat