Paikalliset

Klaukkalan K-Citymarketin uusi sushibuffet aukeaa tänään – tuore sushi tehdään paikan päällä

K-Citymarketin kauppias Tomi Huuho odottaa jo sushibuffetin aukeamista. Alkuviikosta rakennustyöt olivat vielä kesken, mutta kaiken pitäisi olla valmista perjantaina.

Riikka Laine

Klaukkalan K-Citymarkettiin avataan perjantaina 1.11. uudenlainen sushibuffet. Kyse on K-Citymarketin yhteistyökumppanin, espanjalaisitalialaisen Sushitaken buffetista, jossa myydään paikan päällä kaupassa valmistettua sushia. Sushilinjastolta voi poimia itse rasiaan mieleisensä sushit lisukkeineen ja hinta määräytyy painon perusteella.

Samalla konseptilla on aiemmin avattu sushibuffetin Espoon Ison Omenan, Vantaan Myyrmannin ja Oulun K-Citymarketteihin.

Klaukkalan K-Citymarketin kauppias Tomi Huuho kertoo olleensa heti valmis lähtemään mukaan sushibuffetiin, kun Vantaalla ja Espoossa oli testattu konseptin olevan ruokakauppaan sopiva.

– Asiakastoiveet aidon sushin saamisesta Klaukkalaan ovat olleet suurin vaikutin.

– Tämä on upea juttu, Huuho intoilee.

Huuho kertoo, että sushibuffetissa tulee olemaan useita kymmeniä erilaisia susheja. Kaikki tehdään paikan päällä tuoreista raaka-aineista. Riisi keitetään Citymarketin takatiloissa, mutta asiakkaat pääsevät sushitiskillä katsomaan, kun kokit valmistavat makeja ja nigireitä.

– Sushitakeen tulee viisi työntekijää, eli olemme taas luoneet kuusi työpaikka lisää, Huuho kertoo.

 

Huuho toivoo, että asiakkaat lähtevät kokeilemaan sushibuffettia rohkeasti.

– Sushi sopii suomalaiseen makumaailmaan, sillä se ei ole kovinkaan mausteista ja maku tulee tuoreista raaka-aineista.

Huuho itse kertoo olevansa harras sushin ystävä. Hyvän ruoan ystävänä tunnettu kauppias listaa omiksi suosikeikseen kevyesti grillatut lohinigirit ja avokadoa, kurkkua ja lohta sisältävät makit. Sushiaterian kruununa pitää kauppiaan mukaan olla hyvä soija ja vaalea vehnäolut.

– Parhaimmillaan sushi on ns. ostolämpöisenä, eli heti nautittuna. Mutta nämä voi hyvin myös viedä kotiin, laittaa jääkaappiin ja nauttia seuraavana päivänä.

 

Klaukkalan Citymarket on tähän asti myynyt valmiiksi pakattua sushia vuoden alusta lähtien. Nyt rasioiden myynnistä on kuitenkin luovuttu, kun uusi konsepti tulee tilalle.

Kaupan sisällä uusi sushikioski tulee leipä- ja vihanneshyllyjen päähän, samalla paikalle jossa aiemmin on nähty leipäkonsulentteja. Konsulenteille on raivattu uusi paikka leipäosastolle.

Miten sitten sushin myyntitavoitteet? Huuhon mukaan iukkaa myyntitavoitteita ei kaupalla sushin suhteen ole.

– On hienoa tarjota uusia makuja ja elämyksiä.

– Siitä se määrä sitten rakentuu. Onko myynti 700 vai 1400 kiloa viikossa vai jotain muuta.

Sushibuffet avoinna klo 10-20.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat