Paikalliset

Pepe Willberg saapuu Nurmijärven kirkkoon konsertoimaan

Pepe Willberg saapuu esiintymään Kirkonkylään ke 4.12.

Pepe Willberg esiintyy kvartetteineen jouluisessa hyväntekeväisyyskonsertissa Kynttilöiden syttyessä keskiviikkona 4. joulukuuta kello 19 Nurmijärven kirkossa.

Pepe Willberg on laulaja ja säveltäjä, joka on esiintynyt jo kuudella vuosikymmenellä eri kokoonpanoissa. Hän aloitti uransa 1960-luvulla Islanders-yhtyeen komppikitaristina. Tämän syksyn aikana hänellä on konserttikiertue Sua aika parantaa eri puolilla Suomea.

Iän myötä Willberg on laajentanut ohjelmistoaan. Tässä konsertissa hän esittää jouluisia säveliä lauluista aarioihin.

Konsertin järjestää Nurmijärven Inner Wheel –klubi ry, joka on jäsen kansainvälisessä vapaaehtoisjärjestössä (International Inner Wheel). Toiminnan tavoitteena on edistää ystävyyttä, palvelua ja yhteisymmärrystä aatteisiin tai uskontoihin sitoutumatta.

Aiemmin Inner Wheel on ollut kiinteästi yhteydessä Rotary-toimintaan, mutta nykyään järjestö on avoin kaikille. Inner Wheel -klubiin jäseneksi ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet henkilöt.

Konsertin tuotto käytetään Nurmijärven seurakunnan diakoniatyön ja Koulutus Elämään Säätiön toiminnan tukemiseen. Koulutus Elämään Säätiö toteuttaa elämyksellistä lasten ja nuorten terveys- ja päihdekasvatusohjelmaa päiväkodeissa ja kouluissa.

Ydinteemoja ovat terveellisen ravinnon, riittävän levon ja liikunnan vaikutukset hyvinvointiin, ehkäisevä päihdetyö sekä itsetunnon vahvistaminen, joka vähentää syrjäytymistä ja koulukiusaamista.

Nurmijärven Inner Wheel on tukenut ohjelman toteutusta vuodesta 2001 lähtien. Toiminnan alussa tukijoina olivat Nurmijärven Rotaryklubit, Inner Wheel-klubi, Lions-klubit, kunta ja seurakunta. Inner Wheel –klubi on jatkanut tukeaan siitä asti, lähes 20 vuotta. Ilman tätä tukea toiminta ei olisi päässyt liikkeelle tässä laajuudessa.

Nykyisin opetusta saa vuosittain noin 24 000 lasta eri puolilla Suomea, Nurmijärvelläkin yli kymmenessä koulussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat