Paikalliset

Klaukkalaan tulossa uutta partiotoimintaa – tutustumaan pääsee lauantaina

Partiossa pääsee opettelemaan uusia taitoja ulkoillen ja retkeillen. Yhdessä toimiminen ja tekemällä oppiminen ovat harrastuksen kulmakiviä. Partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa.

Juha Nurmi

Klaukkalassa on nyt niin paljon halukkaita uusia partiolaisia, että paikkakunnalle on perusteilla uusi lippukunta eli partion paikallisyhdistys.

Uudenmaan Partiopiirin järjestökoordinaattori Nina Miettinen kertoo, että uuden lippukunnan myötä kaikilla on nyt mahdollisuus aloittaa partioharrastus samalta viivalta.

–  Ulkoilu- ja retkeilypainotteista toimintaa on suunnitteilla perhepartion muodossa alle kouluikäisille yhdessä aikuisen kanssa, partio-ohjelman mukaista ikäkausitoimintaa 7–22 -vuotiaille sekä aikuispartiota. Uudenmaan Partiopiiri tukee projektia, mutta tärkeimmässä osassa ovat paikalliset asukkaat, joiden joukosta etsitään kiinnostuneita harrastajia ja yhdistyksen perustajajäseniä, Miettinen kertoo.

Lippukunta on nyt siinä vaiheessa, että mukaan haetaan lisää kiinnostuneita.

– Yhdistys on tarkoitus perustaa virallisesti tulevien kuukausien aikana, heti kun riittävästi toiminnan mahdollistavia, partiosta kiinnostuneita aikuisia on koossa, Miettinen kertoo.

Uuteen lippukuntaan on mahdollista tutustua lauantaina, kun uusi lippukunta järjestää retken Hyypiänmäen lippaluolalle 30.11. klo 13 alkaen.

Tutustumisretkellä pääsee kokeilemaan kivaa partioaiheista tekemistä, syömään retkieväitä ja kuulemaan tietoa partiosta. Retki on maksuton ja kaikille avoin. Lähtö tapahtuu Valkjärventien ja Hyypiänmäen risteyksestä (Valkjärventie 257).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat