Puheenaihe

M&M: Palkittu kokki Matti Jämsén avaa lounasravintolaketjun pääkaupunkiseudulle – Helsinkiin ja Espooseen ensimmäiset ravintolat

Jämsénin uusista ravintoloista saa aamupalaa, lounasta ja mahdollisesti brunssia viikonloppuisin.

Arkisto/Sanna Sarenius

Tunnettu suomalainen kokki, Matti Jämsén, avaa oman lounasravintolaketjun pääkaupunkiseudulle, kertoo Markkinointi & Mainonta -lehti.

Best Adventure of the Day eli BAD avaa ensin ovensa Helsingin Sörnäisissä helmikuussa ja seuraavan on tarkoitus aueta huhti-toukokuussa Espoon Leppävaaraan Säterinkadulle.

– Haaveena ja haluna on tehdä ihmisiä onnelliseksi ja tässä on tarkoitus tehdä hyvää ruokaa siellä missä ihmiset sitä eniten kaipaavat eli arjessa, Jämsén kertoi Marmaille.

 

Lähtökohtaisesti ravintolat ovat auki vain aamupalalla ja lounaalla, mahdollisesti joskus myös viikonloppuisin brunssin merkeissä. Se mahdollistaa myös ravintola-alan työntekijöille vaihtoehdon alalla vallitsevalle vuorotyölle.

– Ei tarvitse olla aamukahdeksasta iltakahteentoista töissä, käydä yöllä salilla ja mennä nukkumaan, vaan voi olla hyvä työympäristö ja mukava työ ja silti saada tehdä laadukasta ruokaa ja nähdä iloisia asiakkaita ja sehän tässä on se pointti, Jämsén avaa Marmain haastattelussa.

Ajatuksen taustalla on huoli siitä, että ravintola-alalta lähtee enemmän väkeä kuin mitä tulee. Moni lähtee sen vuoksi, koska kaipaa säännöllisiä päivätyöaikoja. Kaikissa isoissa ketjuravintoloissa ei myöskään pääse toteuttamaan itseään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Flow on aina myös ruoan juhlaa – Instragramin suosituin annos on huippukokki Matti Jämsénin uudenlainen vohveli12.8.2018 16.38

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat