Paikalliset

Kenestä Vuoden nurmijärveläinen? – katso ehdokkaat ja äänestä suosikkiasi

Nurmijärven Uutiset

On jälleen aika selvittää kuka tai mikä on Vuoden nurmijärveläinen -tittelin arvoinen.

Nurmijärven Uutiset järjestää Vuoden nurmijärveläinen -äänestyksen nyt kuudetta kertaa.

Ehdokaslistan laadinnassa on kuunneltu tänäkin vuonna lukijoita, jotka pääsivät loppuvuoden aikana antamaan ehdotuksia jo ennen varsinaisen kisan alkua.

Mikäli omaa suosikkia ei tästä huolimatta löydy esiraadin valitsemien ehdokkaiden joukosta, voit äänestää niin sanottua ”mustaa hevosta” ja itse ehdottaa kenelle titteli kuuluisi.

Vuoden nurmijärveläisen tulee olla henkilö, yhdistys, yritys, seura tai jokin muu taho, joka on tehnyt Nurmijärveä tai nurmijärveläisyyttä myönteisellä tavalla tunnetuksi.

 

Ehdokkaat tänä vuonna ovat:

Miia Kalliomäki

Suomen iloisin yrittäjä -kilpailussa mukana ollutsinnikäs iltapäiväkerhoyrittäjä, joka ei ole hetkahtanut tuhopoltoista tai sisäilmaongelmista, vaan järjestää useille lapsille iltapäiväaktiviteettia.

 

Mikko Manninen

Nurmijärven Jalkapalloseuran ikoni, joka siirtyi viime kauden päätteeksi FC Hakaan. Ehti toimia NJS:ssa melkein joka roolissa ja oli mukana nostamassa paikallista jalkapalloseuraa uudelle tasolle.

 

Otto Suhonen

Nuorisovaltuuston sanavalmis puheenjohtaja, joka tuo nuorten äänen aidosti kuuluviin päätöksenteossa.

 

Taavi Vartia

Tv- ja elokuvaohjaaja, joka aloitti viime vuonna Kino Juhan yrittäjänä ja ohjasi kesällä Nurmijärvelle sijoittuvan tv-sarjan. Kevyttä yläpilveä nähdään ensin Elisan suoratoistopalvelussa ja sen jälkeen tv:ssä Nelosella.

 

Jenni-Juulia Wallinheimo-Heimonen

Monitaiteisesti työskentelevä taiteilija, joka yhdistää taiteen tekemiseen vammaispoliittisen aktivismin uutta luovalla tavalla. Palkittiin viime vuonna valtionpalkinnolla.

 

Juha Poikela

Merkittävä Aleksis Kiven tulkitsija, joka on tuonut Nurmijärveä positiivisesti tunnetuksi ja iloa monille kuulijoille lauluillaan ja lausuen.

 

Tuula Rinnekari

Urheiluperheen äiti ja Nurmijärven Hengitysyhdistyksen puheenjohtaja. Tuo Nurmijärveä esiin myös kasvattamillaan juureksilla ja vihanneksilla.

 

Hannu Malinen

Nurmijärven Ladun pitkäaikaisimpia jäseniä ja entinen puheenjohtaja. Innostanut nurmijärveläisiä pitämään kunnostaan huolta monin eri liikunnallisin tavoin.

 

Krannin tila & kauramylly Oy (Anne Lukana ja Olli Lukkarinen)

Nurmijärveläisiä perinteitä kunnioittava innovatiivinen yrittäjäpariskunta on herättänyt 460-vuotiaan tilan uuteen kukoistukseen sekä nykyaikaistanut tilan toiminnan kehittämällä tilalle mm. Suomen suurimman kauramyllyn. Kaurabuumin keskellä tuomassa positiivista julkisuutta kuntaan.

 

NÄIN ÄÄNESTÄT:

Äänestyslomakkeen löydät tämän jutun lopusta. Ehdolla on yhdeksän raadin valitsemaa ehdokasta. Tämän lisäksi voit äänestää listan ulkopuolelta niin sanottua mustaa hevosta, eli omaa ehdokastasi.

Äänestää voit 6.2.2020 saakka.

Vuoden nurmijärveläinen -kilpailun voittaja julistetaan helmikuussa Nurmijärven Uutisten paperilehdessä sekä verkkosivuilla.

Tietoja käsitellään vain äänestystä varten eikä tietoja käytetä markkinointitarkoituksiin. Tiedot poistetaan kilpailun jälkeen. Tutustu Mediatalo Keskisuomalaisen tietosuojalausekkeeseen täällä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kenestä seuraaja Hannu Metsärannalle? Nyt voit ehdottaa ehdokasta Vuoden nurmijärveläiseksi29.11.2019 08.05
Tässä hän on: Hannu Metsäranta äänestettiin Vuoden nurmijärveläiseksi9.1.2019 13.45
Musta hevonen voitti Vuoden nurmijärveläinen -tittelin – kaverit kuittailivat keppihevosella12.1.2019 06.00
Ennätysmäärä ääniä jo jaettu – Vuoden nurmijärveläinen -kilpailu huipentuu28.12.2018 06.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat