Paikalliset

Vuoden nurmijärveläisen -tittelistä tiukka taisto – tämä viisikko nyt kisan kärjessä

Viime viikon lopussa käynnistynyt Vuoden nurmijärveläinen -äänestys on lähtenyt käyntiin reippaasti. Kisassa oli tiistai-iltapäivään mennessä annettu jo liki 1500 ääntä.

Kilpailun kärjessä käydään tiukkaa taistoa. Kärkiviisikkoon ovat nousseet niin Juha Poikela, Miia Kalliomäki, Taavi Vartia, Hannu Malinen kuin Krannin tila ja kauramylly Oy. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan paljasteta kuka heistä kilpailua johtaa.

Tv- ja elokuvaohjaaja ja elokuvateatteriyrittäjä Taavi Vartian äänestäjistä moni on kiitellyt erityisesti hänen panostaan Kino Juhan elokuvateatterin uuteen kukoistukseen saamisessa.

Nurmijärven Ladun ja Polun aktiivi Hannu Malinen on saanut kiitosta siitä, että hän on liikuttanut monia nurmijärveläisiä vuodesta toiseen pyyteettömästi.

Juha Poikela on puolestaan saanut kehuja sekä Aleksis Kivi -tulkinnoistaan että pyyteettömästä reserviläis- ja talkootyöstä. ”Kerrassaan esimierkillinen ihminen”, yksi äänestäjä kehuu.

Krannin tilaa äänestäneet ovat todenneet mm. näin: ”Innovatiivista toimintaa samalla vanhoja perinteitä kunnioittaen uutta luoden ja ajanhermolla oloa.”

Iltapäiväkerho Huvikummun yrittäjä Miia Kalliomäkeä on puolestaan kehuttu suurisydämiseksi sisupussiksi ja lapset ihanasti huomioivaksi.

”Kerho on tuhoutunut muutaman vuoden aikana kaksi kertaa ja edelleen hän jaksaa olla, tehdä ja välittää työstään lasten parissa.”

 

Kärkiviisikon lisäksi jo useita kymmeniä ääniä ovat saaneet myös muut ehdolla olevat.

Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Otto Suhosen äänestäjät ovat perustelleet valintaansa muun muassa seuraavasti:

”Otto tekee tärkeää työtä nurmijärveläisten nuorten puolesta. Hän on avarakatseinen ja sinnikäs nuori, joka ottaa aktiivisesti asioista selvää. Hän kantaa mielellään vastuuta ja tuo persoonaansa rohkeasti esille.”

Taiteilija Jenni-Juulia Wallinheimo Heimosen äänestäjät kertovat mm. näin: ”Periksiantamaton, kauneutta ja realismia taidokkaasti yhdistävä, valoisa taiteilija suurella sydämellä.”

Tuula Rinnekari on saanut puolestaan kehuja mm. yleisurheilun ja muiden yhdistysten talkootyöstä. ”Monen työn ja harrastuksen hyvä vetäjä, ihana ihminen, ansaitsi myös Presidentin valkoisen ruusun”, eräs äänestäjä kehuu.

NJS-ikoni Mikko Mannista on kehuttu Nurmijärven parhaaksi ex-poliisiksi ja sen lisäksi hän on saanut kiitosta NJS:n nostamisesta uudelle tasolle. ”On nuoria viemässä hyville poluille.”

Äänestä vuoden nurmijärveläistä viimeistään 6.2. täällä.

 

Äänestys

Vuoden nurmijärveläisen tulee olla henkilö, yhdistys, yritys, seura tai jokin muu taho, joka on tehnyt Nurmijärveä tai nurmijärveläisyyttä myönteisellä tavalla tunnetuksi.

Lukijat ovat ehdottaneet ehdokkaita ja toimitus on muodostanut yhdeksän ehdokkaan listan sen perusteella. Lisäksi voit äänestää omaa ehdokastasi, eli ns. ”mustaa hevosta”.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kenestä Vuoden nurmijärveläinen? – katso ehdokkaat ja äänestä suosikkiasi10.1.2020 06.15
Kenestä seuraaja Hannu Metsärannalle? Nyt voit ehdottaa ehdokasta Vuoden nurmijärveläiseksi29.11.2019 08.05
Musta hevonen voitti Vuoden nurmijärveläinen -tittelin – kaverit kuittailivat keppihevosella12.1.2019 06.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat