Paikalliset

Nurmijärvi linjasi palveluverkkotyön periaatteita – työ valmistumassa tämän vuoden aikana

Lähikouluun pääsee pyörällä. Kuvituskuva.

Arkisto/Tuire Punkki

Nurmijärven kunnanhallitus hyväksyi maanantaina kunnan johdon esityksen palveluverkkotyön linjauksista. Esitys viedään seuraavaksi valtuuston käsittelyyn. Kunnanhallitus linjasi, että palveluverkkotyötä tehdään alueellisesti (eteläinen, keskinen ja pohjoinen) toiminnallisina kokonaisuuksina ottaen huomioon vaikutukset koko kunnan alueella.

Työ vaiheistetaan aikataulullisesti siten, että palveluverkon toimipisteisiin kohdistuvat kiireelliset tilaratkaisut voidaan päättää ja toteuttaa palvelujen sujuvan ja taloudellisen järjestämisen edellyttämässä aikataulussa. Palveluverkkotyön tulee olla kokonaisuutena valmis vuoden 2020 loppuun mennessä.

Lisäksi kunnanhallitus linjasi, että palveluverkkotyötä tehdään Nurmijärven kestävä kasvu -ohjelman (NUUKA-ohjelma) tavoitteiden mukaisesti. Palveluverkkotyön koordinoinnista vastaavat sivistysjohtaja ja tekninen johtaja sekä työn toteutusta tukeva työryhmä. Lisäksi linjattiin, että palveluverkon toteutuksen kriteerit tulee hyväksyä valtuustossa ennen palveluverkkosuunnitelman laatimista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat