Uudenmaan TE-toimisto

Espoon SyysRekry innosti noin 250 työnhakijaa

Espoon SyysRekryssä tupa oli täynnä väkeä.

Aino Hela

Uudenmaan TE-toimiston Espoon toimipaikassa järjestettävät rekrytointitapahtumat ovat yleensä olleet erittäin suosittuja sekä työnantajille että työnhakijoille eikä viime viikkoinen SyysRekry tehnyt tähän poikkeusta. Viime torstaina 14.9. järjestetty SyysRekry 2017 -tapahtuma innosti paikalle jopa 250 työnhakijaa. Myös työnantajien ilmoittautuminen SyysRekryyn 2017 täyttyi jo kolmessa päivässä. Tapahtumassa oli mukana noin 16 yritystä.  

Myös TE-toimiston asiantuntijat olivat mukana tilaisuudessa kertomassa alkavan yrittäjän palveluista, koulutusasioista sekä kansainvälisestä työnvälityksestä ja EURES-palveluista.

Tapahtuma oli ajoitettu alkamaan klo 13 ja tapahtuman alkaessa tupa oli jo täynnä väkeä.

Espoon toimipaikka järjestää näin mittavia rekrytointitapahtumia neljästi vuodessa. Nyt järjestetty tapahtuma oli syksyn ensimmäinen ja seuraava järjestetään marraskuussa 9.11.2017.

”Osallistujat olivat mukana iloisella mielellä ja osa jopa työllistyi jo paikan päällä. Työnantajat olivat eri aloilta ja kaikille riitti työnhakijaehdokkaita mukavasti”, kertovat Uudenmaan TE-toimiston yrityspalvelujen asiantuntijat Aija Mäkinen, Katri Lepistö ja Mari Myllymäki.

”Meille jäi erityisen hyvä fiilis tapahtuneesta, aulassa oli aitoa messutunnelmaa. Työnantajat olivat myös hyvin tyytyväisiä ja moni heistä on tulossa myös marraskuussa”, he toteavat.

 

Teksti: Aino Hela

Uudenmaan TE-toimisto, viestintä

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-toimisto

Twitter: Työkkärin Molly-täti  ja EGR Uusimaa

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet