Nurmijärven Hengitysyhdistys

Nurmijärvi liikkuu 100 lasissa

Unohda sitku ja mutku, 28.29.10. sinulla on tunti lisäaikaa liikuntaan!

Sitku. Sitten kun on vähän parempi sää, enemmän aikaa, kaverista seuraa…

Mutku. Mutta kun televisiosta tulee juuri nyt hyvää ohjelmaa, tuulipuku on juuri pesussa ja uudet urheilukengät vasta ostolistalla.

Sitku ja mutku ovat tuttuja monelle suomalaiselle. Koskaan ei kuitenkaan tule parempaa hetkeä toimia kuin nyt eli nytku. Kellojen siirto talviaikaan 28.−29.10. viikonloppuna antaa sinulle tunnin lisäaikaa. Nurmijärven Hengitysyhdistys suosittelee käyttämään tuon tunnin liikuntaan, esimerkiksi keppijumppaan.

– Keppijumppa on helppo ja kaikille sopiva laji, kertoo Nurmijärven Hengitysyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Rinnekari.

Keppijumppa parantaa ryhtiä ja rintarangan liikkuvuutta, mikä on hengityksen kannalta tärkeää. Niille, jotka haluavat keppijumpata kotioloissa ohjatusti, löytyy tukea Hengitysliiton YouTube –kanavalta: www.youtube.com/hengitysliitto.

Lisäaikaa liikunnalle on Hengitysliiton ja Apteekkariliiton jokavuotinen kampanja, joka on liikuttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia vuodesta 1999. Tänä vuonna kampanja on osa ”Suomi liikkuu 100 lasissa!” -teemavuotta, jolla juhlistetaan Hengitysliiton liikuntatoiminnan 30-vuotista toimintaa.

Nurmijärvi liikkuu 100 lasissa

Nurmijärvellä liikkumaan pääsee Nurmijärvi liikkuu 100 lasissa –tapahtumassa 29.10 klo 10-15 Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi. Tapahtuma alkaa klo 10 liikkuvalla jumalanpalveluksella, johon kaikki ovat tervetulleita liikunta- ja seura-asuissa. Jumalanpalveluksen jälkeen on normaalisti kirkkokahvit seurakuntakeskuksessa, jossa liikuntatapahtuma alkaa klo 12. Luvassa on tuoli- ja keppi jumppaa, kehonavausta, zumbaa, lihaskuntojumppaa, lasten tanssia, kehonhuoltoa sekä temppurata lapsille. Ulkona on yleisurheilijoiden lajipisteitä, sauvakävelyä sekä valokuvasuunnistusta. Lapset voi myös jättää lapsiparkkiin liikuntahetkien ajaksi. Tapahtumassa on myös buffet, jossa Nurmijärven Yleisurheilijat myyvät juotavaa ja herkkuja.  Tuote-esittelyjä ja tuotetarjouksia. Osallistujien kesken on arvonta. Tapahtumaa ovat järjestämässä: Seitsemän Veljeksen Apteekki,  Nurmijärven Hengitysyhdistys,  Nurmijärven Sydänyhdistys, Nurmijärven Seurakunta, Nurmijärven Fysioterapia-Kuntocenter, Nurmijärven Yleisurheilijat, NuVoLi  ja Orion. Tervetuloa liikkumaan!

Nurmijärven Hengitysyhdistys

Aikaisempia kirjoituksia

Nurmijärven Hengitysyhdistys

Nurmijärven Hengitysyhdistyksen tarkoituksena on edistää hengityssairaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua sekä toimia heidän edunvalvonta- ja tukijärjestönä. Yhdistys toimii myös terveyden edistämisen ja puhtaan elinympäristön puolesta. Yhdistys on perustettu vuonna 1941 Kiljavannummen parantolassa.

Uusimmat mielipiteet