Nurmijärven Zonta-kerho

Nurmijärven Zontakerho ry osallistuu maailmanlaajuiseen Zonta Says NO -kampanjaan

Zonta International on maailmanlaajuinen palvelujärjestö, jonka tavoitteena on parantaa naisten juridista, poliittista, taloudellista, koulutuksellista, terveydellistä ja ammatillista asemaa maailmanlaajuisesti ja paikallisella tasolla palvelu- ja vaikuttamistoiminnan avulla sekä edistää oikeudenmukaisuutta ja yleismaailmallista ihmisoikeuksien ja perusvapauksien kunnioittamista.

Zonta Internationalilla on neuvoa-antava asema mm. YK:ssa, ILOssa ja UNESCOssa. Kansainväliset palveluprojektit toteutetaan YK:n ja sen alajärjestöjen toimesta kuten UNICEF.

Zonta Says No on maailmanlaajuinen kampanja, jonka tavoitteena on vaikuttaa asenteisiin naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseksi. Erityishuomion saa lapsiavioliitto, joka on vakava ihmisoikeusrikkomus ja yksi pahimmista esteistä, joita tytöt kohtaavat maailmanlaajuisesti.

 

Kampanja alkaa 25.11. Yhdistyneiden Kansakuntien naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamisen teemapäivänä ja päättyy Ihmisoikeuksien päivään 10.12.

 

25. – 26.11. Nurmijärven Zontakerho ry valaisee Noise House Oy:n avustuksella Rajamäen uimahallin kampanjan tunnusvärillä, oranssilla.

 

Valaisun ovat mahdollistaneet seuraavat tukijat:

Nurmijärven Sähkö Oy

Rajamäen Uimahalli Oy

Rajamäen Apteekki

Sähköasennus Suorela Oy

Taekwondo Nurmijärvi

Maansiirto Kotisalo Oy

Cafe Muru

Seitsemän veljeksen apteekki

NB -tilipalvelut Oy

https://zonta.fi/vaikuttaminen/zonta-says-no

 

Nurmijärven Zonta-kerho

Aikaisempia kirjoituksia

Nurmijärven Zonta-kerho

Nurmijärven Zonta-kerho perustettiin 2014 ja se kuuluu maailmanlaajuiseen Zonta-järjestöön.
Zonta International pyrkii toiminnallaan edistämään naisten ja tyttöjen asemaa maailmassa parantamalla naisten oikeudellista, poliittista, yhteiskunnallista, taloudellista, koulutuksellista, terveydellistä ja ammatillista asemaa maailmanlaajuisesti ja paikallisella tasolla palvelu- ja vaikuttamistoiminnan avulla.

Uusimmat mielipiteet