Ulla Yliherne

Kiitos Nurmijärvi vaan ei hyvästi

Puolitoista vuotta on ristiriitainen aika. Kalenterissa se näyttää lyhyeltä ajanjaksolta, mutta taaksepäin katsoessa huomaa vasta, miten paljon sinä aikana on ehtinyt tapahtua.

Sen jälkeen kuin puolitoista vuotta sitten tulin Nurmijärven Uutisten päätoimittajan äitiyslomasijaiseksi, Nurmijärvellä on ehtinyt sattua ja tapahtua vaikka mitä.

Olemme saaneet muun muassa uuden kunnanjohtajan, Sääksin uimaranta on siirtynyt valtiolta Nurmijärven kunnan omistukseen, Rajamäkeen on avattu kokonaan uusi kauppakeskus, suuria tunteita nostattanut Kirkkotien liikenneympyrä Klaukkalassa on saatu valmiiksi ja vielä pidempi hanke, Klaukkalan ohikulkutie on tilanteessa, että työ alkavat todennäköisesti ensi helmikuussa. Paljon toivotut kuntoportaatkin ovat jo rakentumassa Tornimäkeen.

Tässä vain muutamia uutisia listattuna.

Me täällä paikallislehden toimituksessa olemme seuranneet poliitikkoja, jututtaneet virkamiehiä, kuunnelleet kuntalaisia, välittäneet ihmisten iloja ja suruja.

Näin Nurmijärven Uutisissa toimitaan jatkossakin. Sekä paperilehteä että verkkosivuja toimitetaan uutiset edellä.

Nainen voi lähteä Nurmijärveltä, mutta Nurmijärvi ei lähde naisesta. Vaikka itsenäisyyspäivän jälkeen siirryn päätoimittajaksi konserniimme kuuluvaan tilattavaan sanomalehteen, Sipoon Sanomiin, pysyn edelleen nurmijärveläisenä.

Seuraan mielenkiinnolla kenet valitaan seuraavaksi Vuoden nurmijärveläiseksi, mihin loppuratkaisuun päädytään Rajamäen ja Kirkonkylän lukioiden yhdistämishankkeessa ja miltä Klaukkalan silhuetti näyttää sen jälkeen kun ensimmäinen 10-kerroksinen kerrostalo valmistuu Viirinlaaksoon.

Olen myös suuri Muumi-sitaattien fani. Siksi tähän loppuun onkin oiva tilaisuus lainata Nuuskamuikkusta.

Tänään satun olemaan täällä – huomenna jossakin toisessa paikassa. Minä kuljen kulkemistani, ja kun löydän hauskan paikan, pystytän telttani ja soitan huuliharppua.

Ulla Yliherne

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet