LukijaltaTällä palstalla julkaistaan lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Mielipide: Circulationin YVA-menettelyä ei hoideta asianmukaisesti

Circulation Oy suunnittelee Klaukkalaan muun muassa betonimurskaamoa ja hevosenlannan käsittelylaitosta.

YVA-menettelyyn liittyen järjestettiin 29.8. Harjulan koululla tiedotustilaisuus, johon osallistuivat asukkaiden lisäksi muun muassa Circulation Oy:n toimitusjohtaja, Ramboll Finland Oy:n konsultti sekä Ely-keskuksen edustaja.

Tilaisuus oli järjestelyjen osalta epäonnistunut: Tila oli liian pieni, osa tilaisuuteen tulleista asukkaista ei edes mahtunut sisälle seisomaan, vaan lähti pois. Mikrofoneja ei ollut eikä esiintyjien puhe kuulunut taakse. Edes nuoret eivät kuulleet puhetta, saatikka sitten paikalla olleet vanhemmat asukkaat. Kuvat olivat niin pieniä, ettei niitä nähnyt.

Asukkaiden yhdenvertaisuuden vuoksi on syytä järjestää toinen tiedotustilaisuus. Kaikilla halukkailla pitää olla mahdollisuus osallistua tilaisuuteen ja päästä istumaan. Tätä vaadittiin 29.8. tilaisuudessa yhteen ääneen ja moneen kertaan. Hankkeella on suuri vaikutus laajalle alueelle ja suureen asukasmäärään.

Olen ollut yhteydessä Ely-keskukseen, mutta se ei aio edesauttaa toisen asukastilaisuuden järjestämistä. Ramboll Finland Oy:n konsultti ei ole vastannut viestiini.

Lukijalta

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet