LukijaltaTällä palstalla julkaistaan lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Mielipide: Toiveissa uimahalli Klaukkalaan

Seuraamme aktiivisesti Rajamäen uimahallin uimaopetusaikojen vapautumista ja yritämme olla aikaa varaamassa heti kun se on mahdollista.

Varausjärjestelmässä on ongelmia, jos aikoo varata useamman uimakoulun samaan aikaan. Käytännössä varaukset pitää tehdä yksitellen. Tämä hitaus taas vaikeuttaa kysyttyjen paikkojen varaamista, koska paikat ovat todella kysyttyjä. Silloin kun satumme lapsille uimakoulupaikan saamaan, on uimakoulussa lapsilla aina ollut mukavaa ja opettajista on tykätty. Tilanne on kuitenkin valitettavan usein se, että uimakoulupaikat ovat jo täynnä ja joudutaan odottamaan useampi kuukausi seuraavaa.

Rajamäen uimahallin kapasiteetti on valitettavan pieni. Monesti altaat ovat varattuja tai kuntouimareille tarkoitettuja. Monesti on tullut eteen se, ettei uimapaikkaa harjoittelijoille ole lainkaan. Vaihtoehtona on mennä kuntouimareiden eteen tai lapsen kanssa vesijuoksuradalle, joka ei vastaa uimaharjoittelua alakoululaisen kanssa.

Uimahallissa tulisi myös käytyä useammin, jos uiminen Klaukkalassa olisi mahdollista. Varsinkin iltaisin ei 40 minuutin ajomatka suuntaansa Rajamäelle ole houkutteleva vaihtoehto, kun aikaa on kuitenkin rajallisesti työpäivän jälkeen.

Tiedämme, että kunnassa on satsattu vaikka mihin rakennusprojekteihin ja rahat voivat olla tiukassa. Toivoisimme kuitenkin uimahallia Klaukkalaan ja parempia kevyenliikenteen yhteyksiä kunnan osien välillä. Tällä hetkellä pyöräily vaikka Klaukkalasta Nurmijärvelle on suorastaan vaarallista ajotien reunassa ajaen. Ei puhettakaan, että uskaltaisi pidempiä pyöräilylenkkejä tehdä perheen kesken.

Lukijalta

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet