Puheenaihe

Tulli pysäytti kokaiinin salakuljettajan rajalla – SS: Mies vaati lähes 75 000 euron korvauksia

Tältä näyttää poliisin takavarikoima kokaiini. – Kuva ei liity jutun tapaukseen.

Helsingin huumepoliisi / arkisto

Törkeistä huumerikoksista tuomittu helsinkiläismies on nostanut kanteen kahta tullitarkastajaa vastaan. Mies syyttää tarkastajia virka-aseman väärinkäyttämisestä ja tuottamuksellisesta virka-aseman väärinkäyttämisestä. 

Asiasta kertoi ensin Savon Sanomat.

Miehen mukaan tullitarkastajat ovat syypäitä, sillä he olivat pysäyttäneet miehen kerran lentokentällä myös niin, ettei hänellä sillä kertaa löytynyt huumeita.

Mies vaati oikeudelta, että tullitarkastajat on tuomittava maksamaan hänelle yli 1 200 euroa korvausta vapauden menetyksen aiheuttamasta kärsimyksestä sekä noin 73 000 euroa kärsimyksen mahdollisesta aiheuttamista kuntoutumisterapiasta tullitarkastuksen aiheuttaman järkytyksen vuoksi.

Käräjäoikeus kuitenkin hylkäsi miehen nostamat kanteet kahta tullitarkastajaa vastaan. Helsingin hovioikeus ei antanut miehelle valituslupaa ratkaisusta, joten käräjäoikeuden päätökset asiassa jäävät voimaan.

Kanteen nostanut mies on tuomittu jo aiemmin törkeästä huumausainerikoksesta, huumausainerikoksesta ja ampuma-aserikoksesta kuudeksi vuodeksi ja kolmeksi kuukaudeksi vankeuteen.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (4)

Kommentit

" kuntoutumisterapiasta

" kuntoutumisterapiasta tullitarkastuksen aiheuttaman järkytyksen vuoksi" Parasta terapiaa on, kun annetaan kumipuun oksaa ja oikeen huolella....!!! Sen jälkeen kirkon eteen jalkapuuhun, vähintän viikoksi.

Ja kammioon lopuksi.

Ja kammioon lopuksi.

Parkkisakon riitauttaminen

Parkkisakon riitauttaminen maksaa 240€ tms... dorkia kanteita saa tehdä ilmaiseksi

Tätä se rikollisten

Tätä se rikollisten hyysääminen sitten tekee, kohta menee noikin valitukset läpi...?

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat