Puheenaihe

USU: Uusi sisäministeri Mykkänen kasvattaisi kiintiöpakolaismäärän moninkertaiseksi – "Nyt turvaa hakevat ihmiset, joilla on rahaa ja kykyä liikkua"

Kai Mykkänen

Kai Sinervo

Maanantaina sisäministerin tehtävät aloittava Kai Mykkänen (kok.) olisi valmis moninkertaistamaan Suomen kiintiöpakolaiskiintiön, kirjoittaa Uutissuomalainen. Kiintiön nostaminen edellyttäisi Mykkäsen mukaan Euroopan laajuista ratkaisua, jossa kiintiöpakolaisuus olisi ensisijainen tapa hakea turvaa. Tuleva sisäministeri korostaa noudattavansa hallituksen linjaa, ja ettei ole ajamassa muutoksi kiintiöpakolaismääriin ilman muiden maiden osallistumista politiikkaan.

– Pitää löytää vähemmän huonoja järjestelyjä kuin se, että ihmisiä täytyy salakuljettaa Eurooppaan ja sen jälkeen he kiertävät eri maita. Nyt turvaa hakevat ihmiset, joilla on rahaa ja kykyä liikkua, Mykkänen sanoo.

Mykkäsen mukaan ongelma ei niinkään ole turvapaikanhakijoiden määrä, vaan se, miten pystytään tehokkaasti seulomaan hädänalaiset turvapaikanhakijoista, Uutissuomalainen kirjoittaa. Toisena ongelmana Mykkänen näkee kielteisten turvapaikkapäätösten saaneiden käsittelyn. Uutissuomalaisen mukaan tuleva sisäministeri toivoo, että Suomeen ei synny jakoa laittomasta ja laillisesti maassa oleviin. Hänen mukaansa tutkittava kaikki keinot, jotta kielteisen päätöksen saaneet voidaan palauttaa.

– Jos tuetaan sitä, että siirrytään laittomaan elämään, se tarkoittaa tulevaisuudessa laittomia työmarkkinoita, jakautumista ja rikollisuuden lisääntymistä, Mykkänen kommentoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (23)

Kommentit

Kun nämä työnantajat ja

Kun nämä työnantajat ja farisealaiset elitistit haluavat ottaa tänne turvapaikanhakijoita he tietysti myös maksavat heidän elämisensä. Eihän kustannuksia saa laittaa veronmaksajien maksettavaksi. Heillä on jo liikaa maksettavaa, kun työnantajien maksutkin on heille siirretty. Lisäksi heidän on korvattava kaikki valtion lainojen korot ja lyhennykset, Veroista tehtävät vähennykset, omat palkkansa ja tukensa jopa maksavat veroa työttömyyskorvauksista. Ovat yhdenvertaisia alveissa eli tasaveroissa eliitin kanssa ja heidän pitää olla myös aktiivisia ja hakea työtä jota ei ole. Miksi eduskuntaa ja hallitusta sekä ministeriöitä ei panna aktivointilistalle ja saamattomuudesta, laiskuudesta ja haluttomuudesta panna 46% verolle tuloista? Olisi yhdenvertaista työttömien kanssa, kun eivät pysty antamaan työtä työttömille vaikka on käytettävissä yhteinen kassa. Ja heidät on valittu hoitamaan yhteisiä asioita. Ihmettelen hallituksen halua ottaa ulkomaalaisia pakolaisia kun suomessa on miljoona (1000000) köyhyysrajan alla olevaa ihmistä. Eikä heillekkään ole työtä ja toimeen tuloa. Puhdistus on aloitettava byrokratiasta ja poliittisten puolueiden vallan ja rahan käytöstä. Sillä suomalaisia on kohdeltava samoin kuin näitä muita avuntarvitsijoita. Se ei kyllä ole yhtä seksikästä kuin näiden länsimaisten sotivien maiden aiheuttamat avun tarvitsijat. Ja onhan se mukavaa, kun avartavaa kulttuurikokemustakin saadaan ja hyvä mieli auttamisesta. Ehkä ihan taivaspaikkakin kun käännytetään vääräuskoisia. Sitä en ymmärrä, ettei YK lopeta tätä sotimimista ja pakolaisongelmaa.

Ministeri Mykkänen on

Ministeri Mykkänen on oikeilla jäljillä, mutta suosittelee uudistuksen aloittamista väärästä päästä. Tässä parempi järjestys: 1. Vuotojen paikkaaminen: paperittomien ja muiden kielteisen turvapaikkapäätöseksen saaneiden elintasopakolaisten palauttaminen lähtömaihinsa. Samanlaisten rajatarkistusten aloittaminen, joita mm Ruotsi, Tanska ja Saksa tekevät Schengen-sisärajoillaan. Luonnollisesti täytyy varmistaa, että tarkistukset ovat tästä lähtien aukottomia Schengen-ulkorajoilla. 2. Neuvotteluiden aloittaminen ja tukeminen mm Tanskan demareiden ehdottamasta järjestelystä siirtää siirtolaisten ja pakolaisten leirit ja vastaanottokeskukset Schengen-alueen ulkopuolelle. Vasta sitten kun ne toteutuvat, voidaan harkita kintiöpakolaisten vastaanottoa ja heidän määränsä lisäämistä, jos se katsotaan tarpeeliseksi. Ns. Elintasopakolaisten siirtolaisuus torjutaan täysin! Vain näillä järjestelyillä voidaan torjua vakavat ongelmat, joita Suomeen tulleiden heikosti kotoutuvien siirtolaisten suuri määrä ja heidän suuri väestönkasvunsa aiheuttavat. Oikeasti hädänalaiet, Suomesta turvapaikan saaneet ovat riittävn hyvin motivoituneita kotoutumaan kunnolla Suomeen, ja heidän joukossaan on vähemmän jihadistitaistelijoiksi ryhtyviä kuin ilman kontrollia ja henkilöllisyyspapereita Suomeen tulleiden joukossa.

Laittomat työmArkkinat ja

Laittomat työmArkkinat ja harmaa talous ovat Suomessa paraikaa; ne ovat nykyisyyttä, ei tulevaisuutta.Etnisissä ravintoloissa työskentelee orjia. Töitä tehdään ilman työlupia.Suomessa on orjia YKn mukaan lähes tuhat. Kiitos maahanmuuton, jota varten otetaan velkaa.

Onneksi meillä on tuloillaan

Onneksi meillä on tuloillaan aktiivimalli...ainii,unohdan aina,että se ei koske muitakun suomalaisia.

Kyseleekö viranomainen tai

Kyseleekö viranomainen tai haluaako ylipäätään selvittää tänäkään päivänä Suomeen saapuvien turvapaikan hakijoiden omaisuuden ja pankkitalletusten perään ? Eihän ne kaikki köyhiä olleet v.1990 luvulla tullessaan eivätkä ole nytkään . Silti saavat kaikki edelleen Suomessa täyden ylöspidon ja kaiken ilmaiseksi vuosikymmenien ajan . Muut pohjoismaat ryhtyneet jo aikaa sitten tiukentamaan ja valvomaan tulijoiden pääsyä ja tulijoita . Miksi Suomi ei tee mitään vaan tuhoaa systemaattisesti loputkin elämisen mahdollisuudet keski- ja pienituloisilta suomalaisilta ? Perus Suomalaiset sentään vaativa järkeä ja kohtuullisuutta maahanmuuttopolitiikkaan .

Soili Nurminen

Useaan otteeseen on yritetty

Useaan otteeseen on yritetty rauhoitella suomalaisia väittämillä, että tp-hakijoiden taloudellinen tila kartoitetaan hakuprosessissa. Sehän on ihan huumoria ja täysi mahdottomuus koska valtaosan todellinen henkilöllisyys ei paljastu koskaan. Silloin on mahdotonta mennä hakijoiden todellisille tileille. Kun lukee uutisen, että 34500 hakijasta valtaosan henkilöllisyyttä ei pystytty selvittämään 2016. Mutta majoituksen, terveydenhoidon ja käyttörahan saa paperitonkin. Se on suomalaisten lääkärienkin halveksimista vaikka siellä korkea etiikka onkin.

Miksi? Suomi ottaa jo

Miksi? Suomi ottaa jo kiintiöpakolaisia enemmän kuin mikään muu maa maailmassa. Ja vaikka ottaisimme lisää kiintiöpakolaisia, se ei vähennä Suomeen hakeutuvien turvapaikanhakijoiden määrää. Sen sijaan se kasvattaisi veronmaksajien taakkaa ja valtionvelkaa. Vanhukset, lapset ja sairaat voi tietenkin hoitaa halvemmalla, usein heitteillejätön kriteerit täyttäen. Täytyyhän meidän olla vieraskoreita. Miksei Mykkänen halua edistää oikeaa työperäistä maahanmuuttoa?

Miksi pakolaisten määrä ei

Miksi pakolaisten määrä ei ole ongelma , mutta työttömien määrä kyllä koetaan ongelmaksi?Yksi Pakolainen maksaa yhteiskunnalle miljoonia , mutta työttömyysturvaa ei ole halua nostaa EUn vaatimalle tasolle.Ja työttömiksi suurin osa Suomeen jäävistä pakolaisista päätyy. Osa päätyy pimeille työmarkkinoille e li hämäräperäisiin töihin joista veroa ei makseta.Pakolaiset vaativat palveluja, asuntoja joissa asuvat yhteiskunnan rahoilla, terveydenhuoltoa .Halua riittää velanottoon , mutta Suomalaisen asemaan ei mitään halua tehdä parannuksia, päinvastoin; leikkauksia ja painostusta ja rankaisemista.

Noniin,saatiinhan sieltä taas

Noniin,saatiinhan sieltä taas kaivettua tämmöinen epeli huutelemaan. Otetaan nyt sitten kiintiöpakolaiset,kaikki rajanyli kävelevät pakolaiset,kerjäläiset ja kaikki muu pohjasakka vaan. Varmaan pitää loputkin lomarahat leikata sitten poliiseilta,lastenhoitajilta,hoitohenkilökunnalta..kaikilta niiltä,mitä ilman tämä maa olisi hetkessä viidakko.

Mykkänen puhuu asiaa.

Mykkänen puhuu asiaa. Pakolaisten vastaanottokeskus olisi jollakin Kreikan saarella. EU voi määritellä, että tuo saari on Schengen-alueen ulkopuolella. Tämän jälkeen demokraattisesti päätetään, kuinka paljon ja mitä Suomeen siirretään. Omatoimisesti Suomeen tulleiden hakemuksia ei käsitellä. Loppuisi nykyinen epäinhimillinen kaaos, joka ei ole kenenkään hallinnassa.

Työttömien määrä on ongelma

Työttömien määrä on ongelma sillä heidän parissaan on vaikeampi erilaisten yrittäjien hyötyä verorahoista . Siksi työttömät itse on saatava veroja maksamaan . Pakolaisten kanssa puuhastelijat joita on joka lähtöön ja joka aihe alueella pystyvät mukavasti tienaamaan toiminnoillaan miljoonia kuten yksityiset majoituspalvelut esim. Barona/Luona tienasi kymmeniä miljoonia +osingot päälle vastaanottokeskuksilla ja yhä taitaa tienata . On tulkkipalvelut , lakimiehet ym. muut yksityiset toimijat joista tässä vain pieni esimerkki. Kokoomus , keskusta ja demaritaustaisetkin päättäjät eivät halua luopua noista rahalähteistään joka mahdollisesti olisi seurauksena lopettamalla tai jopa vähentämällä pakolaisten vastanottoa . Silloin jotkut joutuisivat ehkä lopettamaan verorahoilla kustannettavat ja niillä tienaavat pakolaisten kanssa toimivat vierihoitoyrityksensä joilla todella netottaan yhteisestä kassasta ja paljon . Humaanina , tosin vai meidän muiden verorahoja käyttäen , Mykkänen haluaa tukea noita yrittäjiä .

Soili Nurminen

Pitää muistaa, että sellaisen

Pitää muistaa, että sellaisen maailmankansalaisen jolla on Mykkäsen lausuman mukaisesti "rahaa ja kykyä liikkua", ei tarvitse hakea turvapaikkastatusta meidän kustannuksellamme. Sellaisen ei tarvitse alistua pakolaiseksi missään. Sellainen voi elää missä tahansa maailmalla miten haluaa. Tarvitsematta uutta kansalaisuutta. Pakolainen on aina sellainen resu jonka koko loppuelämän Sinä ja lapsesi maksavat.

Työtön maksaa veroja 20

Työtön maksaa veroja 20 prosenttia tuloista, matalapalkkaista työtä tekevä maksaa usein jopa 10 prosenttia tuloista, jotkut vain peräti kolme prosenttia tuloista veroa. Turha puhua että työnteolla ylläpidetään palveluja, jos huonosta palkasta maksetaan pientä veroprosenttia. Progressiivinen verotus tarkoittaa että palveluja ylläpitävät hyväpalkkaiset ja paljon veroja maksavat. Suomessa on yrityksiä jotka eivät maksa ollenkaan veroja: saavat oman kaistan johon työttömillä ja palkansaajilla ei ole mahdollisuuksia. Niillä moraalin omaavilla palkansaajilla jotka haluavat hoitaa osuutensa hyvinvointiyhteiskuntaan meidän kaikkien eduksi.

Valtakunnan eliitti.

Valtakunnan eliitti. https://postimg.org/image/lag3cwe5x/ https://postimg.org/image/gbskye585/

Kyllähän tuo ministerinä

Kyllähän tuo ministerinä aloittaessaan kertoi, että edustaa kokoomuksen ympäristöystävällistä siipeä, mutta en mä ymmärtänyt, että se on hullumpi kuin keskimääräinen vihreä. Tämä ulostulo on onneksi vahva avaus kokoomuksen eduskuntavaalityölle, jolla toivottavasti päädytään oppositioon.

Kumma juttu ettei Halonen ole

Kumma juttu ettei Halonen ole vielä avautunut ottavansa pakolaisten asiaa YK:ssa esiin ja laittavansa YK:n kautta kuntoon. Vielä kummempi juttu on, että suomalaisten veronmaksajien pitää olla kaikessa maailmanparantamisessa takuumiehinä ja - naisina ja maksamassa kaikkien muiden ongelmia. Jos samanlaisella innolla hoidettaisiin suomalaisten asioita, niin täällä olisi työtä kaikilla ja ruokaa kaikilla ilman leipäjonoja.

Kuinka hölmöjä ministerin

Kuinka hölmöjä ministerin tehtäviin voidaan palkata. Mykkänen voisi mennä katsomaan leipäjonoja, jos järki vähän lisääntyisi.

Millä perusteella mustiin

Millä perusteella mustiin kaapuihin pukeutuva Ns." Pakolainen "on Oikeutettu olemaan eläkkeellä työiästä vanhuuteen saakka? Ei patistella työhön karenssien uhalla? Ei työttömyysturva alene jos ei löydä palkanmaksajaa ? Osaako läpäistä hyväksytysti työnhakuvalmennukset viikon sisällä ja itsensä markkinoinnin työnantajille? Jos ei osaa puhua kuin Arabiaa tai jotakin Afrikan mongerrusta? Uskomatonta että Afrikasta tuleva saa Suomesta elinikäisen eläkkeen ja maksusitoumukset terveydenhoitoon. Ei huolta työhön patistelijoista...

en edes lukenu edelisiä

en edes lukenu edelisiä kommentteja mutta Mykkänen voi ne sitten majoittaa ihan omaan kotiinsa

Mykkäsen ei pitäisi toivoa

Mykkäsen ei pitäisi toivoa asioita vaan tehdä niitä. Tosin työvelvoite taitaa koskea vain palkansaajia... Paras olis jo Mykkänen olis vaan mykkänä.

Että joku edes viitsii

Että joku edes viitsii äänestää näitä kokoomuksen idiootteja.

Suomi nousuun jne

Suomi nousuun jne

Sijoitetaanko pakolaiset ja

Sijoitetaanko pakolaiset ja paperittomat Kauniaisiin vai Espooseen? Jotta ei synny levottomia lähiöitä , joissa Monikulttuurista asumista yhteiskunnan tuella; valtion tulisi ostaa kaikille pakolaisille ja laittomasti maahan jääville Omistusasunnot Espoosta ja Kauniaisista.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat