Puheenaihe

Mies pysäytti Intercity-junan tahallaan – "Erittäin suuri vahingonkorvauslasku odottaa"

Kuvituskuva.

Päivi Tuovinen

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii VR:n junaan kohdistunutta ilkivaltatapausta.

Poliisin mukaan vuonna 1992 syntyneen miehen epäillään vetäneen junan hätäjarrusta pysäyttäen sen myöhään torstaina Mäntsälän kohdalle. Poliisi sai hälytyksen kello 22.30.

Partiolle selvisi paikan päällä, että ilkivallan tekijä oli lähtenyt juoksemaan karkuun. Silminnäkijävihjeiden avulla poliisi pääsi miehen jäljille.

Poliisikoira löysi miehen lyhyen etsinnän jälkeen Spännärintiellä sijaitsevan omakotitalon pihasta.

– Mies toimitettiin poliisin suojiin ja häntä odottaa erittäin suuri vahingonkorvauslasku teostaan. Asiaa tutkitaan raideliikenteen häirintänä, poliisi kertoo tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (3)

Kommentit

Onko Touko Aalto juuttunut

Onko Touko Aalto juuttunut Tukholmaiselle homoklubille jatkamaan puolialastomana esiintymistään vai missä viipyy junan pysäyttäjän puolustaminen? Pysäyttäjä oli vain hiukan kansalaistottelematon kuten vihreiden lentokonehäirikkö toissa päivänä. Tuu Touko pois sieltä klubilta vai naisystävä jättää!

Alkaa olemaan tunkua kansamme

Alkaa olemaan tunkua kansamme edustajiksi vaaleissa. Meillähän on rutosti äänestäjiä jotka hurraavat tämänKIN "rohkeuden". Olipas tyhmä kun ei videoinut ja jakanut someen.

Olisi vain sanonut

Olisi vain sanonut arvelleensa junassa olevan varmaan kuolemaan vietäviä pakkopalautettavia ja vedonnut jakamattomaan ja subjektiivisen oikeuteensa toimia kansalaistottelemattomasti universaalien ihmisoikeuksien puolesta, niin olisi vain tapeuteltu selkään ja ylistetty mediassa.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat