Urheilu

HIFK:n ex-pomolta viiltävä kuitti Jokereille – IS: Tulevat "Nordiksen evakot" eivät mene Hartwall-areenalle

HIFK joutuu evakkoon legendaariselta Nordikselta, kun uuden jäähallikompleksin rakentaminen alkaa. Jokereiden kotihalliin Ilmalaan punanutut tuskin silti siirtyvät.

Johanna Erjonsalo

Jääkiekon SM-liigaseura Helsingin IFK saattaa joutua pelaamaan evakossa jo ensi kaudella. HIFK:n uuden hallin, Helsinki Gardenin rakennustyöt saattavat nimittäin päästä vauhtiin jo ensi kauden puolella.

Jos näin tapahtuu, ei HIFK:n ole mahdollista pelata kotiotteluitaan enää "Nordiksella". Näin seura joutuisi etsimään itselleen väliaikaisen kotihallin. Todennäköisin vaihtoehto näyttäisi tällä hetkellä olevan Espoossa sijaitseva Metro Areena, mutta Hartwall Arena olisi huomattavasti lähempänä.

HIFK:n entinen toimitusjohtaja Frank Moberg ei pidä kuitenkaan ajatuksesta, että HIFK pelaisi Jokereiden kotihallissa edes väliaikaisesti. Hän kuvailee ajatusta vastenmieliseksi. Moberg ei kaiken lisäksi usko, että Jokerit edes haluaisi HIFK:ta Pasilan Arenalle.

– En usko, että Jokerit edes haluaisi meitä sinne Hartwallille, koska meillä on jo Nordiksella puolta kalliimmat liput ja silti katsomossa puolet enemmän maksaneita katsojia. Se ei tekisi hyvää niiden bisnekselle, Moberg latasi Ilta-Sanomille.

Jokereille sopisi HIFK:n muutto. Näin kertoo seuran toimitusjohtaja Jukka Kohonen. Jokerit ei tosin enää omista Hartwall Arenaa, joten nähtäväksi jäisi kuinka paljon sillä olisi asiaan sananvaltaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (2)

Kommentit

Mitäs sitä kaukasuksen

Mitäs sitä kaukasuksen terroristeja tukemaan.

Ei sinne hevosmaneesille

Ei sinne hevosmaneesille Stadin Kingit kuulu...!

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat