Vaalit

Juha Sipilä Ylellä: En jatka keskustan johdossa, jos vaalitulos on 14,1

Juha Sipilä.

Johanna Erjonsalo

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä ei aio jatkaa puolueen johdossa, jos keskustan vaalitulos jää huonoksi.

Sipilä kommentoi asiaa Ylen Ykkösaamussa.

Hän totesi, että jos kannatus on yhtä huono kuin Ylen tuoreessa kannatusmittauksesssa (14,1%), hän ei aio asettua uudelleen ehdolle puolueen johtoon.

–Sehän on selvä asia, että tuommoisella tuloksella en ole Vantaalla ehdolla, Sipilä sanoi Ykkösaamussa.

Keskusta pitää puoluekokouksensa Vantaalla vuonna 2020.

– Tottakai vaalitulos vaikuttaa siihen, katsonko että minulla on oikeutta jatkaa puheenjohtajana. Äänestäjät ja puolueen kannattajat vaativat puheenjohtajalta tuloksia myös vaaleissa, Sipilä painotti haastattelussaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Sote-haaveisiin kului 200 000 000 euroa – näin Sipilän kuningashanke ajetaan alas8.3.2019 17.08
Professori arvostelee perustuslakiasiantuntijoita USU:lle – "Sote kirjattava tarkkaan tulevaan hallitusohjelmaan"8.3.2019 15.32
Zyskowicz pitää hallituksen eroa turhana – LM: "Lyhentää peliaikaa kuukaudella"8.3.2019 13.24
Sote kaatui, hallitus eroaa – eduskuntavaalit pysyvät paikoillaan8.3.2019 13.02
Sipilän hallituksen kaatumisen jäljet huolestuttavat – Mikä on uusien tiedustelulakien kohtalo?8.3.2019 12.04

Kommentit (11)

Kommentit

Kuvastaa hyvin

Kuvastaa hyvin nykypoliitikkojen munattomuutta. Olkoon puolue mikä hyvänsä, mutta jos vaaleja pitää missikisoina ja pitäisi miellyttää mahdollisimman monia, voisi jättää ehdokkuuden kokonaan. Harvoista poliittisista päätöksistä tarvitsee tykätä, jos se palvelee kansalaisia. Tämänkaltaisia nössöjä tuntuu olevan valtapuolueissa jonoiksi asti, ottakaa v*ttu vastuu teoistanne ja lopettakaa suosion tavoittelu ja opetelkaa tekemään päätöksiä minkä takana voitte seistä. Toivottavasti perussuomalaisista löytyy tällaisia seuraavalla vaalikaudella.

Se vielä puuttuisi että

Se vielä puuttuisi että Sipilä jatkaisi.

hyvä syy heittäytyä muihin

hyvä syy heittäytyä muihin hommiin ja vielä ihan ite petattu

Sipilä jos kuka on ottanut

Sipilä jos kuka on ottanut vastuuta maan asioista ja laittanut Suomen kuntoon niin työllisyyden , työpaikkojen , valtion velan ja monen muun asian osalta,. SOTE:a ei kyllä saatu maaliin , syynä punavihreän opposition törkeä viivytystaistelu, mutta senkin valmistelut on hyvällä mallilla. Sipilä jos kuka otti sitten vastuun SOTE:sta ja erotti hallituksen , tästä ei vaan punavihreä oppositio eikä punamedia ( YLE päänokassa ) pitäneet, koska nyt demarien kannatus alkaa sulaa ja Rinteen housut tutista , kun Keskusta ja Kokoomus nousevat kannatuksessa kuin aurinko. Tulee mielenkiintoinen 5 viikkoa ennen vaaleja.

höpö höpö maailmantalous

höpö höpö maailmantalous nousi niin miksei suomenkin

Onkin syytä Sipilän vetäytyä

Onkin syytä Sipilän vetäytyä kun ei saanut maakuntia ja hienoja virkoja ihan turhia kepulaisille. nyt tulisikin jonkun nopeaan irtisanoa kaikki nuo maakuntin otetut työntekijät ja varsinki johtoporras ettei enää lisää rahaa menisi turhuuteen. Maakuntia ei tarvita. Kelalla on riitävä verkosto ja kun sille annetaan oikeus periä SOTE MAKSUA sama % jokaiselta kaikesta tulosta ilman ylärajaa näin rahat riitä hyvin pienellä % ja kunnalis veroja voidaan heti saman tien laskea reipaasti.

Hei, olen Albertiina

Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta Haluan antaa teille todistuksen siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonilta. Sain 60000 euron lainan 2 prosentin korolla. HUOM: Se on luotettava ja aito. Jos olet kiinnostunut saamaan lainayhteyden EMAIL: [email protected]

Lupaat vaan, poliitikkojen

Lupaat vaan, poliitikkojen lupaukset, kaikkihan tietää mitä ne on.... -KePu pettää aina...!

Järki alkaa voittaa

Järki alkaa voittaa pikkuhiljaa. Ennen täysiä puupäitä oli yli 20 % suomen kansasta nyt enää 14,1 %.

Jos kepun kannatus on alle 14

Jos kepun kannatus on alle 14% tai yli 15%, niin sipi jatkaa kusettamistaan.

Sipilän on helppo vetäytyä

Sipilän on helppo vetäytyä miljooniensa ja Teslan pariin tekemään mitä lystää. Viite: "Juha Sipilästä tuli miljonääri valtion tuella ja härskeillä tutunkaupoilla" https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/seuran-selvitys-juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/

Etusivulla nyt

Uusimmat: Vaalit

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat