Puheenaihe

Kansanedustajan kotiin murtautumisesta epäillyt miehet kiinni hotellista – kulkivat varkaisilla pitkin pääkaupunkiseutua

Poliisi tavoitti asuntomurtosarjasta epäillyt miehet hotellihuoneesta, jossa oli myös asunnoista anastettua omaisuutta.

Arkisto/Teemu Vestovuo

Itä-Uudenmaan poliisi tiedottaa vanginneensa kaksi miestä epäiltynä asuntomurtosarjaan, joka tapahtui 10.–16. tammikuuta välisenä aikana. Samojen henkilöiden epäillään murtautuneen koteihin Keravalla, Espoossa, Tuusulassa, Järvenpäässä, Orimattilassa ja Lohjalla.

Poliisi pääsi tekijöiden jäljille omien tutkimustensa ansiosta. Tapauksen johdosta otettiin torstaina Helsingissä kiinni kaksi miestä hotellihuoneesta. Huoneesta löytyi runsaasti asuntomurtojen kohteena olleista asunnoista anastettua omaisuutta.

Miehet vangittiin sunnuntaina Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä yhdestä törkeän varkauden yrityksestä ja viidestä törkeästä varkaudesta.

Miehet ovat Liettuan kansalaisia.

Miesten epäillään olleen osallisena myös tuusulalaisen kansanedustajan Ruut Sjöblomin (kok.) asuntoon murtautumisesta. Sjöblom kertoi asiasta Facebook-sivullaan 12. tammikuuta.

– Meille murtauduttiin viime yönä. Sähköt oli katkaistu. 11-vuotiaan tyttäreni huoneen ikkunasta oli erittäin väkivaltaisesti tultu läpi. Kotonamme oli kaikki paikat pengottu. Tavarat oltiin heitetty kaapeista alas, vaatteet riepoteltu ympäriinsä, työhuone käytännössä käännetty. Joka paikka oli sotkettu, hän kirjoitti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (7)

Kommentit

Nyt saatiin kiinni hyvinkin

Nyt saatiin kiinni hyvinkin nopeasti,niin kansanedustaja voi kehua sitten poliisia,ettei mikään jää tutkimatta,hah.

Vasemmistoliitossa oltais

Vasemmistoliitossa oltais tehty adressi rosvojen vapauttamiseksi.

Onpahan pöljä kommentti!

Onpahan pöljä kommentti!

Kuin niin? Nehän itse

Kuin niin? Nehän itse kannustaa rikollisuuteen, Esim. Opetusministeri, heidän arvolle sopivaa toimintaa.

Tuolta kolmannesta Baltian

Tuolta kolmannesta Baltian maasta näkyy tulevan tätä ammattiväkeä.

Kuin ei palkkaa niin muut

Kuin ei palkkaa niin muut keinot tulee peliin ja rikkailta yleensä varastetaan.

Tarja Halonen nyt ihmettelee

Tarja Halonen nyt ihmettelee, että mikä siinä asuntoryöstäjien hotellilaskun maksamisessa nyt Suomelle on niin vaikeaa? Onhan turha pitää kriminaaleja missään vankilassa. Kun ovat ihmisiä. Kuten Halonen tv-ohjelmassa: " mikä siinä ISIS-kalifaatin jäsenten Suomeen hakemisessa nyt on niin vaikeaa?"Halosen mielestä terroristeja tarvitaan Suomessa. Palveltavana .

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat