Paikalliset

Kino Juha kutsuu naistenpäivänä

Teatteri Kino Juhassa vietetään ensi lauantaina 8.3. kello 14.00 Naistenpäivää iloisissa merkeissä, kun lavalla nähdään näyttelijät Mira Kivilä ja Marja-Leena ”Mare” Kouki sekä heidän produktionsa Rosa Liksomin naiset.

Mira Kivilä kertoo kaksikon aikoinaan pyytäneen Liksomilta eli Anni Ylävaaralta esitystekstiä.

– Saimme luvan ottaa kirjailijan laajasta tuotannosta haluamamme materiaalin ja tehdä sen pohjalta esityksen. Valitsimme hänen kirjoistaan itseämme eniten puhuttelevat monologit ja siten syntyi De Luxea -esitys. Näyttelimme sitä Teatteriravintola Nyyrikissä.

– Rosa Liksomin naiset on nyt jatko-osa Marelle ja Miralle. Siinä on mukana meille rakkaimmat, hersyvimmät ja puhuttelevimmat monologit. Kymmenen erilaista naista saa puheenvuoron ja uskomme niiden koskettavan katsojiakin. Pöljiä oomme mut se ei haittaa, Kivilä nauraa.

Marja-Leena Kouki on kokenut näyttelijä, joka on näytellyt teatterikoulun jälkeen kiinnityksellä mm. KOM Teatterissa ja Turun kaupunginteatterissa. Lisäksi hän on työskennellyt freelancerina mm. Tampereen Teatterissa, Jurkassa ja Teatteri Vantaassa.

Kouki on esiintynyt monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, ja tv:stä hänet muistetaan parhaiten ehkä televisiosarjasta Sydän toivoa täynnä -ohjelman pääroolista Anna.

Mira Kivilä taas on näytellyt teatterikoulun jälkeen kiinnityksellä mm. Tampereen Teatterissa.

Free lancerina hän on ollut mm. Komediateatteri Areenassa, Lilla Teaternissa, Riihimäen Teatterissa, Espoon kaupunginteatterissa, Teatteri Vantaassa ja Pyynikin kesäteatterissa.

Tämän lisäksi hänellä on vuosien kokemus elokuva- radio- ja tv- töistä, joista voidaan mainita mm. Huomenta Ilona, Hyvästi, Hurmaava joukkoitsemurha, Ystävät Toverit, Raid ja Sydän Toivoa täynnä.

Mira Kivilä & Mare Kouki: ROSA LIKSOMIN NAISET Teatteri Kino Juhassa (Keskustie 7). Räväkkää ja humoristista matkaseuraa etelästä pohjoiseen! Liput: Meebu Lahdenpää (050 3282250/[email protected] ja 1 h ennen esityksen alkua ovelta. Myös Lippu.fi. Kesto n. 50 min, ei väliaikaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat