Blue Rings

Kultaa Etelä-Suomen aluejoukkuelle

Kulta maistui Annika Haaralle, Noora Bergille ja Sanni Raskille.

Saara Berg

Ringeten Tähdistötapahtuma pelattiin Tikkurilan Valttiareenalla 22.-23. tammikuuta. Ohjelmassa oli naisten ja nuorten (U19) tähdistöottelut ja aluejoukkueturnaus (U17), jossa pelasivat Etelä- Itä- ja Lounais-Suomen sekä Häme-Pohjanmaan joukkueet.

BlueRingsin B-juniorit Noora Berg, Annika Haara ja Sanni Rask pelasivat Etelä-Suomen aluejoukkueessa, joka voitti loppuottelussa Lounais-Suomen lukemin 4-2.

Blue Rings

Aikaisempia kirjoituksia

Blue Rings

Blue Rings, tuttavallisemmin BR, on vuonna 2010 kolmen Keski-Uudenmaalaisen ringetteseuran Kerava Shakersin, Nurmijärvi Seven Ringettesin ja Tuusula Ringetten perustama ringetteseura, jossa on joukkueet B-nuorten SM-sarjaa pelaavasta joukkueesta naisten SM-joukkueeseen asti.
Teemme seuroina yhteistyötä pyrkimällä varmistamaan junioripelaajille laadukkaan ringetteharrastuksen sekä muodostamaan toimivat ja tavoitteelliset kilpailu- ja harrastejoukkueet. Pyrimme lisäämään harrastajien määrää Keski-Uudellamaalla ja tekemään lajia, jossa Suomi on monenkertainen maailmanmestari, vielä tunnetummaksi.

Kotipelimme ovat pääsääntöisesti Hyrylän jäähalllilla. Kaikki pelimme löydät https://ringette.torneopal.fi/
Kotisivumme löytyvät www.bluerings.net. Löydät seuramme ja joukkueemme myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista. 

Tule katsomaan, liity joukkoomme, seuraa meitä somessa ja tykkää meistä!

Uusimmat mielipiteet