Blue Rings

Blue Rings saavutti paikan naisten SM-sarjassa kaudella 2011-2012

Heli Vainio-Niemi

Blue Ringsin ensimmäinen toimintavuosi päättyi paremmin kuin kukaan uskalsi toivoa. Kaikesta vastoinkäymisestä huolimatta joukkue taisteli itsensä ensi kaudeksi naisten SM-karsintasarjaan. Tuusula Ringetelle SM-sarjassa pelaaminen on tuttua useiden mestaruuksien myötä eikä Kerava Shakers ole kokematon SM-joukkueen pyörittämisessä.

Nurmijärvelle tämä on sen sijaan ensimmäinen kerta ja historiallinen kerta. Klaukkalan alueella ei ole montaa jääurheiluseuraa,  jotka olisivat päässeet mittailemaan taitojaan SM-sarjassa.

Viimeisen viikonlopun pelit olivat ratkaisun paikka; varsinkin lauantainana 26.3 pelattu ottelu Lahti Ringetteä vastaan.  Tämä peli oli ratkaisun paikka molemmille joukkueille ja se näkyikin kentällä: Lahdella oli jäähyjä 22 min ja BR:llä 32 min! Käytännössä BR pelasi reilut kaksi erää puolilla valoilla.

Peli meni jatkoajalle tasapelin vuoksi; tässä vaiheessa artikkelin kirjoittaja siirtyi kahvion puolelle, koska hermot eivät kestäneet enää jännitystä. Peli päättyi jatkoajankin jälkeen tasan 5-5 ja BR oli tällä pelillä varmistanut paikkansa SM-sarjassa. Edes seuraavan päivän häviö ei voisi paikkaa viedä.

Erien maalit jakaantuivat 2-1; 1-1; 1-2; 1-1.

Sunnuntaina oli vielä vastassa Helsinki Ringette. Pelillä ei ollut enää mitään merkitystä,  ja pelaajat saivat pelata rentoa peliä, joka näkyikin maaleissa: 3-9 BR:n hyväksi. Erien maalit jakaantuivat 1-3; 1-1; 0-4 ja 1-1.

Seura kiittää pelaajia, valmentajia, huoltajia ja joukkueenjohtajia sekä vanhempia. Ilman teitä kaikkia tämä ei olisi mahdollista.

Lisäksi seura kiittää tukijoitaan, joita ovat mm. Pakkauspojat, STO, Kuljetusliike Janne Häppölä, HS-autopalvelu Oy.

Katseemme on jo kohdistunut tulevaisuuteen: joukkueita kasataan ja valmentajien nimiä kerätään sopimuksiin. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme! www.bluerings.net

 

 

 

 

 

Blue Rings

Aikaisempia kirjoituksia

Blue Rings

Blue Rings, tuttavallisemmin BR, on vuonna 2010 kolmen Keski-Uudenmaalaisen ringetteseuran Kerava Shakersin, Nurmijärvi Seven Ringettesin ja Tuusula Ringetten perustama ringetteseura, jossa on joukkueet B-nuorten SM-sarjaa pelaavasta joukkueesta naisten SM-joukkueeseen asti.
Teemme seuroina yhteistyötä pyrkimällä varmistamaan junioripelaajille laadukkaan ringetteharrastuksen sekä muodostamaan toimivat ja tavoitteelliset kilpailu- ja harrastejoukkueet. Pyrimme lisäämään harrastajien määrää Keski-Uudellamaalla ja tekemään lajia, jossa Suomi on monenkertainen maailmanmestari, vielä tunnetummaksi.

Kotipelimme ovat pääsääntöisesti Hyrylän jäähalllilla. Kaikki pelimme löydät https://ringette.torneopal.fi/
Kotisivumme löytyvät www.bluerings.net. Löydät seuramme ja joukkueemme myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista. 

Tule katsomaan, liity joukkoomme, seuraa meitä somessa ja tykkää meistä!

Uusimmat mielipiteet