Blue Rings

Blue Rings aloittaa uutta kautta

Blue Ringsin nuorten B SM- ja naisten SM-joukkueet ovat aloittamassa uutta kautta. Molemmat joukkueet koostuvat erittäin motivoituneista pelaajista. Kesän aikana joukkueet ovat panostaneet peruskuntoon ja elokuun alussa alkavat jääharjoitukset. Joukkueet harjoittelevat pääosin Tuusulan jäähallissa. Kotipelit ovat myös pääosin Tuusulan jäähallissa ja osa naisten SM-joukkueen peleistä on Keravan ja Klaukkalan jäähalleissa.

B:n pelikausi alkaa 5.-7.8.2011 Turun Kupittaalla olevassa kansainvälisessä turnauksessa, jossa on joukkueita myös Ruotsista ja Kanadasta. Ennen turnausta B-joukkue pelaa harjoituspelin kanadalaisia vastaan 3.8 Mäntsälän jäähallissa. 

B sarja onjaettu kahteen lohkoon, joista karsitaan ylempään sarjaan ja sitä kautta B:n SM-turnaukseen.

SM-joukkueen pelikausi alkaa Blue Rings järjestämässä naisten SM-avausturnauksessa 17.–18.9.2011 Tuusulan jäähallissa. Turnaukseen osallistuvat kaikki 8 naisten SM-joukkuetta, joten tuona viikonloppuna on tiedossa tasokasta ja taitavaa pelaamista. Toivottavasti mahdollisimman moni tulee katsomaan turnausta. Turnauksen aikataulut löytyvät Ringetteliiton tulospalvelun sivuilta www.ringette.fi.

 Sarjapelit alkavat syyskuun lopulla ja molemmilla joukkueilla on tiivis pelikalenteri. Tule ystäviesi kanssa katsomaan jännittäviä kotipelejämme ja kannusta joukkuettamme! Pelien ajat löydät Ringetteliiton tulospalvelun sivuilta. 

B:n kotipelit syksyllä 2011 ovat:

24.9 BR-Tikkakosken Tikka

15.10 BR-Helsinki Ringette

29.10 BR-Ilves Tampere

5.11 BR-Lahti

26.11 BR-Tikkakosken Tikka

10.12 BR-Walapais Vantaa

 

Naisten SM kotipelit syksyllä 2011 ovat:

24.9 SM-EKS Espoo

25.9 SM-Haukat Järvenpää

15.10 SM-VG 62 Naantali

22.10 SM-Hyvinkää Ringette

23.10 SM-Lapinlahti

6.11 SM-Luvian kiekko

19.11 SM-Raisio

10.12 SM-VG 62 Naantali

18.12 SM-Hyvinkää Ringette

Blue Rings

Aikaisempia kirjoituksia

Blue Rings

Blue Rings, tuttavallisemmin BR, on vuonna 2010 kolmen Keski-Uudenmaalaisen ringetteseuran Kerava Shakersin, Nurmijärvi Seven Ringettesin ja Tuusula Ringetten perustama ringetteseura, jossa on joukkueet B-nuorten SM-sarjaa pelaavasta joukkueesta naisten SM-joukkueeseen asti.
Teemme seuroina yhteistyötä pyrkimällä varmistamaan junioripelaajille laadukkaan ringetteharrastuksen sekä muodostamaan toimivat ja tavoitteelliset kilpailu- ja harrastejoukkueet. Pyrimme lisäämään harrastajien määrää Keski-Uudellamaalla ja tekemään lajia, jossa Suomi on monenkertainen maailmanmestari, vielä tunnetummaksi.

Kotipelimme ovat pääsääntöisesti Hyrylän jäähalllilla. Kaikki pelimme löydät https://ringette.torneopal.fi/
Kotisivumme löytyvät www.bluerings.net. Löydät seuramme ja joukkueemme myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista. 

Tule katsomaan, liity joukkoomme, seuraa meitä somessa ja tykkää meistä!

Uusimmat mielipiteet