Blue Rings

Blue Rings B-joukkueen kausikuulumiset

24.9.2011 Blue Rings – Tikka 7-7 (2-1, 2-1, 0-0, 3-5)

Keravalla pelatussa pelissä Blue Rings hallitsi peliä alusta alkaen ja oli koko ajan 1-2 maalin karkumatkalla. Neljännessä erässä Blue Rings pääsi jo kolmen maalin johtoon, mutta Tikka onnistui kuromaan lopussa tasoihin. Tasapeli lopputuloksena oli Tikalle kuin voitto.

1.10.2011 NoU – Blue Rings 10-4 (4-0, 4-3, 0-1, 2-0)

Nokia lähti peliin hyvällä sykkeellä ja meni ensimmäisessä erässä jo 4-0 johtoon. Blue Rings pääsi peliin mukaan toisessa erässä ja pelitapahtumat tasoittuivat loppua kohti. Hyvä yritys ei kuitenkaan riittänyt, kun Nokia käytti Blue Ringsin virheet hyvällä prosentilla hyväkseen. Etenkin Nokian Kaisa Viren oli hurjassa vireessä, Viren saalisti pelissä viisi maalia ja neljä maalisyöttöä. Pelin loppunumerot olivat suuremmat kuin pelitilanteet antoivat olettaa.

2.10.2011 Blue Rings – Helsinki 4-5 (0-2, 0-0, 1-1, 3-2)

Alkuerässä Helsinki oli onnekkaampi ja pääsi kahden maalin johtoon. Blue Rings heräsi hurjaan taisteluun sarjapisteistä viimeisessä erässä ja peli olikin lopussa täysin Blue Ringsin hallussa. Helsingin maalissa loistavasti pelannut nuorten maajoukkuemaalivahti piti kuitenkin lähes yksin Helsinkiä pystyssä ja vierasjoukkue vei arvokkaat sarjapisteet kotiinsa.

22.10.2011 Lahti – Blue Rings 2-2 (1-0, 1-2, 0-0 0-0)

Kumpikin joukkue pelasi tarkkaa puolustuspeliä, joten maalipaikat olivat vähissä. Tuomarilinja oli tiukka ja tämä näkyi jäähypenkillä. Lahdelle tuomittiin yhteensä 26 jäähyminuuttia ja Blue Ringsille peräti 30 minuuttia. Vähämaalisessa ottelussa tasatulos oli molemmille joukkueille ansaittu lopputulos.

29.10.2011 Blue Rings – Ilves 10-3 (1-0, 4-2, 3-0, 2-1)

Blue Ringsin pelaajien luistin liikkui selvästi paremmin kuin vastustajalla. Peli oli kotijoukkueen hallussa alusta loppuun ja ansaitut sarjapisteet jäivät Blue Ringsile.

30.10.2011 Tikka - Blue Rings 5-4 (1-1, 2-0, 2-3, 0-0)

Tikkakoskella pelatussa pelissä pelattiin vauhdikasta peliä. Pelin ratkaisivat lopulta tuomarit, joiden tarkkaavaisuus tai sääntötuntemus ei pysynyt vauhdikkaassa pelissä mukana. BlueRings kärsi tuomarien ratkaisuista enemmän ja näin koko pistepotti jäi Jyväskylään.

5.11.2011 Blue Rings – Lahti 4-8 (2-1, 0-2, 1-1, 1-4)

Tasaisessa pelissä oltiin vielä 4. erän loppupuolella tilanteessa 4-4, kun Lahti sai maalin. Blue Rings halusi kuitenkin yrittää vimmatusti tasoitusta ja tämä kostautui omassa päässä. Lahti sai lyhyessä ajassa tehtyä vielä 3 maalia.

20.11.2011 Blue Rings – NoU 6-6 (1-1, 2-1, 0-2, 3-2)

Blue Rings lähti peliin valtavalla itseluottamuksella, taistelutahdolla ja hyvin valmistautuneena. Blue Rings hallitsi peliä kaksi ensimmäistä erää ja tauolle lähdettiin Blue Ringsin 3-2 johdossa.

Nokia sai rivinsä kasaan kolmannessa erässä ja tuli tasoihin ja neljännen erän alkupuolella jo 6-3 johtoon. Blue Rings uskoi omaan tekemiseensä ja tuli takaa tasoihin, voittomaalikaan ei ollut kaukana renkaan vieriessä Nokian maaliputkea pitkin Nokian kannalta paremmalle puolelle.

Vauhdikkaassa pelissä nähtiin Blue Ringsiltä kauden parasta peliä ja sarjan ensimmäinen pistemenetys hallitsevalle Suomen mestarille oli tosiasia.

Blue Rings

Aikaisempia kirjoituksia

Blue Rings

Blue Rings, tuttavallisemmin BR, on vuonna 2010 kolmen Keski-Uudenmaalaisen ringetteseuran Kerava Shakersin, Nurmijärvi Seven Ringettesin ja Tuusula Ringetten perustama ringetteseura, jossa on joukkueet B-nuorten SM-sarjaa pelaavasta joukkueesta naisten SM-joukkueeseen asti.
Teemme seuroina yhteistyötä pyrkimällä varmistamaan junioripelaajille laadukkaan ringetteharrastuksen sekä muodostamaan toimivat ja tavoitteelliset kilpailu- ja harrastejoukkueet. Pyrimme lisäämään harrastajien määrää Keski-Uudellamaalla ja tekemään lajia, jossa Suomi on monenkertainen maailmanmestari, vielä tunnetummaksi.

Kotipelimme ovat pääsääntöisesti Hyrylän jäähalllilla. Kaikki pelimme löydät https://ringette.torneopal.fi/
Kotisivumme löytyvät www.bluerings.net. Löydät seuramme ja joukkueemme myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista. 

Tule katsomaan, liity joukkoomme, seuraa meitä somessa ja tykkää meistä!

Uusimmat mielipiteet