Hyvinkään 4H-yhdistys

Hyvinkään 4H-yhdistys järjestää tammi-helmikuussa 2012 Dogsitterkurssin!

Kurssi on tarkoitettu Hyvinkään, Lopen ja Nurmijärven alueen nuorille. Koulutuksen hinta on 100€. Hinta sisältää teorian ja käytännön koulutuksen, koulutusmateriaalin, todistuksen sekä yhdistyksemme jäsenyyden (30€).

Koulutuksen suorittanut nuori pääsee suoraan yhdistyksemme Dogsitter-työntekijäksi. Ilman suoritettua koulutusta nuori ei voi työskennellä Dogsitterinä.

Sinä vähintään 14-vuotias, eläimistä pitävä nuori, ilmoittaudu mukaan täällä.

Tiedotamme tarkemmasta aikataulusta ja paikoista joulukuun aikana.

Hyvinkään 4H-yhdistys

Aikaisempia kirjoituksia

Hyvinkään 4H-yhdistys

Hyvinkään 4H-yhdistys on toiminut jo pitkään Hyvinkään alueella. Yhdistys on perustettu vuonna 1938. Mottonamme on: "tekemällä oppii parhaiten!". Toimintamme on hyvin monipuolista, askartelemme, leikimme, liikumme, kokkaamme, tutustumme eläimiin ja luontoon, touhuamme kaikkea kivaa yhdessä. Sosiaaliset- ja ryhmätyötaidot kehittyvät ja kaikille tulee yhteenkuuluvuuden tunne. Tiedossa on paljon uusia elämyksiä ja kokemuksia. 4H-koulutukset ja -kurssit syventävät nuoren osaamista ja toiminnassa saadaan valmiuksia yrittäjyyteen ja työelämään. 4H kehittää ihmistä kokonaisuutena, tätä kuvaavat neljän H:n perustana olevat sanat Head, Hands, Heart ja Health, suomeksi harkinta, harjaannus, hyvyys ja hyvinvointi. Yhdistyksen kotisivut löytyvät osoitteesta www.4h.fi/hyvinkaa

Uusimmat mielipiteet