Impivaaran Hallit

Suomen tottelevaisimmat koirat Klaukkalassa 11.-12.6.

Impivaaran Hallien torstai-toko on suosittua, ja nuorena on hyvä aloittaa!

Miia Hoskari

Impivaaran Hallit ry järjestää yhdessä Amstaffit ry:n kanssa tokon eli tottelevaisuuden SM-kisat Klaukkalassa 11.-12.6.2011.

Kisaan on ilmoittautunut ennätysmäärä koiria. Lauantaina kisaavat eri yhdistysten ja rotujärjestöjen muodostamat joukkueet liki neljälläsadalla koiralla, sunnuntaina ovat vuorossa yksilösuoritukset, joita niitäkin nähdään miltei 100.

Toko eli tottelevaisuuskoe muodostuu erilaisista liikkeistä jotka tuomari pisteyttää.  Kokeissa testataan koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä sekä koiran koulutuksen tasoa neljässä eri luokassa. Alokasluokka on helpoin, siitä noustaan avoimeen luokkaan. Voittaja- ja erikoisvoittajaluokkiin tarvitaan jo paljon treenitunteja!

Tervetuloa seuraamaan kisoja Klaukkalan urheilukentän alueelle!

Kisojen kotisivut:

http://www.tokosm2011.com/

Impivaaran Hallit

Aikaisempia kirjoituksia

Impivaaran Hallit

Impivaaran Hallit ry on nurmijärveläinen koirakerho, jonka tarkoituksena on koiraharrastuksen edistäminen. Kerho on kouluttanut koiria ja ohjaajia vuodesta 1976 lähtien. Jäseniä yhdistyksellä on yli 200. Nimi viittaa luonnollisesti kunnan omaan Aleksis Kiveen. Nykyään meillä on tarjota toimintaa niin tottelevaisuuskoulutuksessa, agilityssä ja palveluskoiralajeissa kuin myös pelastuskoirista, näyttelyistä ja metsästyksestä kiinnostuneille. Tavoitteenamme on lisätä tietoa siihen päähän joka hihnaa pitelee, jolloin nurmijärveläiskoirat tunnettaisiin hallinnassa olevina, yhteiskuntakelpoisina koirina jotka niin paljon tuovat iloa niin monen elämään. http://www.impivaaranhallit.fi

Uusimmat mielipiteet