Jukolan Veljet ja Siskot

Huima tapaaminen

Jukolan Veljet ja Siskot kohtasi 21.-22.4. Huiman savukumppanilippukuntansa Hyvinkään Miilupartion Hyvinkäällä Usmituvalla. Huima 2012 on Uudenmaan Partiopiirin seitsemäs piirileiri, jossa JuVeSi ja MiPa majoittuvat samassa savussa.

 

Usmituvalle saavuttaessa aurinko paistoi ja JuVeSilaiset otettiin avosylin vastaan. Halukkaat hurjapäät pääsivät kokeilemaan vaijerilaskua lähikalliolta. Päivä kului tutustuessa ja syödessä, toki ohjelmaan kuului myös asiapitoista ennakkojärjestelyä tulevaa leiriä varten. Usmituvan sauna lämpesi illalla ja tutustuminen jatkui kortinpeluun merkeissä aina auringonlaskuun saakka.

 

Sunnuntaina ennen kotiinlähtöä ruokailtiin ja ulkoiltiin vielä yhdessä. Jukolan Veljet ja Siskot on innoissaan odottamassa tulevaa leiriä. Huima 2012, olemme valmiina!

Jukolan Veljet ja Siskot

Aikaisempia kirjoituksia

Jukolan Veljet ja Siskot

Jukolan Veljet ja Siskot on noin 100 hengen lippukunta, joka järjestää toimintaa keskellä Nurmijärveä.

Vaikka lippukunnan historia ulottuu aina 1920-luvulle, olemme silti aktiivisia ja nuorekkaita. Panostamme erätaitoihin ja retkeilyyn, mutta mielestämme partio on solmujen ja nuotioiden teon lisäksi paljon muutakin, ohjelmassa on mm. ollut leffamaratoneja.

JuVeSi tarjoaa toimintaa kaiken ikäisille.

Uusimmat mielipiteet